Jövőhéten megyünk strandra, de van egy kis probléma. Mit tanácsoltok? Szóljak anyunak?
Van egy húgom, aki 11 éves. És hát elég fejlett.. Tehát nagyon szőrös a nemi szerve is.. A fürdőruhából biztos, hogy kilátszana :S Nem akarom, hogy emiatt ciki helyzetbe kerüljön, esetleg valaki beszóljon neki, vagy bármi.
Anyával nem szeret ilyen dolgokról beszélni, mindent tőlem tud, elég jó a kapcsolatom vele. Csak hát elég elég fura lenne, ha 11 évesen leborotválná.. Meg amilyen kis béna, biztos elvágná magát. Én meg biztos nem csinálom meg neki...
Tehát mit ajánlotok, mit tegyek?
16/L
11 éves kislány, senki se fogja megszólni
gondolom a vízben lesz é ott nem látszik a szőrös puncija, ha meg kijön a vízből tekerjen maga köré törölközőt
Kedves kérdező!
Te a tieddel mit csinálsz? Azt javasold a húgodnak is. Tegyetek egy próbát, és a kilógót vágjátok le körömollóval, vagy hajvágógéppel.
Új fürdőruha kizárva.
Uszodának a családunkba azt hívják, ahol csak sima úszómedencék vannak. Strandon vannak pl élménymedencék is.
A szőrtelenítő krémről nem akarok többet beszélni. Én 1x használtam és olyan szinte lemarta a bőrömet, hogy látszott a húsom. Kórházba kerültem, ahol félóránként cserélték rajta a kötést, nagyon fertőzésveszélyes volt, és nagyon fájt... Még jó, hogy csak kb 5x5 centis részen próbáltam ki... Tehát a családunknak ennyire szuper a bőre. Mindenki ekcémás, seborrheás...
De azt hiszem annál maradok, hogy levágom neki úgy, hogy van rajta bugyi.. :S
Amúgy sehol sem írtam, hogy rákot okoz. De egyszer olvass utána, hogy mit tartalmaz ez a szőrtelenítő krém. Nagyon meg fogsz lepődni..
Nyugodtan megteheted ezt pl a tusfürdőddel is. Csak hogy tudd, mit használsz a bőrödre... (ha gondolod, utána adok tanácsot, hogy milyen természetes összetevőjű kozmetikumot vegyél..)
Bocsi, hogy még mindig nem a kérdésre válaszolok, de vannak fedett élményfürdők? Eddig csak nyitottakról hallottam, mint a mogyoródi meg a hajdúszoboszlói.
Nekem viszont a strand a nyitott medencés jut eszembe, mint pl a csepeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!