Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod kéri, hogy menj vele? 2. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod szülei nudisták, és elhívtak, hogy tarts velük?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm szépen!2011. jan. 18. 15:53
1/21 anonim válasza:
Nem az én műfajom, szolipatkány vagyok szóval tuti nem!
2/21 anonim válasza:
engem biztos,h nem tudna rávenni sem a párom,sem más!
a szülei előtt meg végképp nem lennék képes meztelenül mutatkozni,akkor se ha ez nekik így természetes,mert nekem nem az:)
4/21 86tibike válasza:
A párommal Igen de anyósékal NEM
5/21 anonim válasza:
Minden további nélkül a nudista strand is csak egy strand csak ott meztelenül vannak a fürdőzők. Az a lényeg, hogy te ne érezd magad feszélyezve hogy meztelenül kell legyél. Egyébként nudizni szerintem nagyon jó kellemes dolog, ki kell próbálni és utána már nem is akarsz másképpen napozni, strandolni.
7/21 anonim válasza:
Párommal elmennénk szülökkel
semmiféle képen!
9/21 anonim válasza:
Az a baj, hogy a nudista strandon általában 60 éves papik vannak, akik ha néha napján arra téved egy fiatal(legyen az lány vagy akár fiú), teljesen megőrülnek, egész végig téged bámulnak. A mamik is ugyan ilyenek, csak ők nem annyira feltűnően csinálják.
Esetleg valakinek más tapasztalat?
10/21 anonim válasza:
1. Párommal elmennék nagy nehezen, ha kérné. De szerintem elég ciki lenne, mert ugye a biológia működik, és mivel fiú vagyok, ez meg látszana...
2. Nincs az az Isten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!