Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Strandra tangás fürdőruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandra tangás fürdőruha?

Figyelt kérdés

Ri.bancos szerintetek?

A fenekem elvileg jó.

Egyébként mindíg tangát hordok és olyan csúnyának látom a fenekem normál fürdőruha alsóba.

Ti felennétek lányok?

Férfiak vélemény?

21/L

2011. júl. 8. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

valahonnan csak eszedbe jutott h "elvileg jó" :) magadat mindig máshogy látod...

amúgy sztem nem ribancos, ha megvan hozzá a tested, akkor csak bátran.

(de amúgy a legtisztább egy kép lenne a tangás popódról ;D)

2011. júl. 8. 17:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd fel.
2011. júl. 8. 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
Attól függ. tegyél fel egy képet és megmondom ;D
2011. júl. 8. 17:53
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem enném fel, nem vagyok én kutya.
2011. júl. 8. 17:53
 5/19 anonim ***** válasza:
pucsíts!
2011. júl. 8. 17:54
 6/19 A kérdező kommentje:

Nem az érdekel,hogy az én fenekem tetszene-e benne :D

Csupán csak mi a véleményetek róla:)

Köszi a válaszokat!

2011. júl. 8. 17:58
 7/19 A kérdező kommentje:
Az elírásért pedig elnézést!
2011. júl. 8. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:
Pont ma tettem fel egy kérdést, hogy miért nem divat. Szerintem nincs semmi kivetnivaló benne. Csak had irigykedjenek a többiek. meg különben is: Ruhában nem lehet barnulni.
2011. júl. 8. 18:02
 9/19 anonim ***** válasza:

akik irtak hogy vedd fel, vagy képet mutass az mind pasi. a nők kb azt gondolják szerintem, amit irtal.

figyelj. attol függ mit akarsz. minden pasi meg fog bámulni, esetleg ha rád is mozdul valaki, akkor ne lepődj meg hogy csak szexet fog akarni.

én csaj vagyok, attol mert tangát hordok a fürdőruha más. a barátom tuti nem engedné meg hogy mindenki előtt mutogassam magam. bár nem is szeretném.

2011. júl. 8. 18:03
 10/19 anonim ***** válasza:
Attól függ hová. Vidéki strandra, kis közösségbe ne,mert rajtad fognak csámcsogni. Olyan helyre, ahol brazilok vannak szintén ne, kivéve ha azt akarod végig hallgatni, hogy "jájj, nízd mán a gádzsi buláját...de meg.... -fognám.." :D Idegenekkel teli, zsúfolt strandra, ahol nem primkó a vendégkör, vagy más ország, tengerpart, oda nyugodtan
2011. júl. 8. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!