Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Strandra tangás fürdőruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Strandra tangás fürdőruha?

Figyelt kérdés

Ri.bancos szerintetek?

A fenekem elvileg jó.

Egyébként mindíg tangát hordok és olyan csúnyának látom a fenekem normál fürdőruha alsóba.

Ti felennétek lányok?

Férfiak vélemény?

21/L

2011. júl. 8. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sztem ribancos, de azért megnéznélek benne :P
2011. júl. 8. 18:19
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Én alapból nem hordok tangát mert szerintem nem higiénikus és rohadtul kényelmetlen (tudom megszokás kérdése de nem tudom megszokni) Strandra semmiképp nem vennék fel ilyet szerintem gusztustalan... De kinek ez kinek az. Mondhatjátok hogy féltékeny vagyok arra akinek szép formás feneke van tangába, de nem így van :D Rajtam is jól állNA csak nem tudom elviselni. Szóval ennyi. Szerintem ne.
2011. júl. 8. 18:21
 13/19 A kérdező kommentje:

"Brazilok"..nem azok elvileg nem lesznek,bár elkerülhetetlen,de nem rossz hely ahová megyünk. :)

Van párom,ugyhogy nem célom a pasizás.

Hát végülis azt hiszem inkább veszek egy franciabugyisat...az nem mamás:)

2011. júl. 8. 18:23
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Én mindig tangásat hordok a strandra.

14L

2011. júl. 13. 23:56
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem dehogy, én csak is tangásat hordok a strandra.Nekem az vált be ,na meg kényelmes és a férjem szerint sexy is vagyok benne.

Ha érdekel valakit hogy milyen fazont hordok akkor privizen és köldök pár képet róla.

2011. júl. 14. 00:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán.

Nem ri..ancos.

2011. júl. 26. 02:23
 17/19 A kérdező kommentje:
köszi ,már vettem bikinit,nem tangás,talán majd jövőre:D
2011. júl. 26. 11:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehajoltok a tangás fűrdőruciban és kilátszik a popsilyukatok, tudjátok?

:D

2011. dec. 26. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Örülök hogy nem tangásat vettél. Szerintem az ég világon senkinek semmi köze nincs a popsidhoz a pasidon kívül. Az én fiúm tuti megőrülni ha a fehér valagam mutogatnám.. :D
2011. dec. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!