Miért van ennyiféle kismama fürdőruha, ha várandósan nem szabad strandra menni vagy napozni?
Figyelt kérdés
Lehet csak én vagyok ilyen értetlen.
30 hkm
2011. jún. 4. 13:48
1/4 anonim válasza:
Nekem ezt senki nem mondta hogy nem lehet strandra menni
2/4 anonim válasza:
Alapvetően nem tilos sem strandra menni, sem napozni. Gondoskodni kell a megfelelő napvédelemről (naptej) és persze ha netán nyitva van a méhszáj, akkor már nem ajánlatos a fürdőzés. De addig bármit tehetsz, ami jól esik - mértékkel.
3/4 anonim válasza:
Uszodába például lehet,sőt vannak kimondottan kismama viziprogramok,aquafitness,ilyesmi.Persze a megfelelő vízminőségre figyelni kell,és a tampon sem árt.Strandra is sokan járnak pocakosan,nekem ez kimaradt.
4/4 anonim válasza:
Én 40 hetesen is fürödtem, strandoltam, mivel teljesen zárt voltam még, az orvos aznap pont megnézett, semmi nem indokolta, hogy ne menjek. Nem is lett bajom. A tűző napot kerülni kell, de az amúgy se tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!