Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy kicsit teltebb lány bikinit vagy fürdőrucit vegyen fel ha strandra megy?
Egyrészest, de szerintem ne egyszínűt, inkább hosszanti mintásat, vagy ami máshogy tereli el a hasadról a figyelmet az általad kedveltebb testrészeidre :)
Pl [link]
Ha csak kicsit telt, akkor nyugodtan felvehetsz bikinit is, én pl. 80 kg vok, 168 cm, egy nagyon pici (téll nagyon kicsi) pocim van, és én bikinit hordok. Menj el egy barátnőddel (vagy akinek megbízol az őszinte véleményében) vásárolni, és nézd meg, hogy melyik áll jobban/melyik tetszik. Rengeteg féle/fazonú/stílusú/márkájú fürdőruci közül válogathatsz, csak győzd kiválasztani azt, amelyik tetszik. :)
Azzal meg ne törődj, hogy ki néz meg, meg hogy mennyire!! Ha jól körülnézel a strandon/uszodában, láthatod, hogy mennyi "enyhén" elhízott nő vesz fel bikinit!! ;)
1. gratulálok! :)
2. oké, de nem vagyok olyan telt csak egy kicsit.:)
3.Igazad van, elmegyek egy árúházba a barátnőmmel és megnézzük, hogy mi áll jó...csak csupán csípőmmel van gond...már belekezdtem a fogyókúrába is! :)
És nagyon aranyosak vagytok, köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!