Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 1. Elmennél-e Nudista strandra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod kéri, hogy menj vele? 2. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod szülei nudisták, és elhívtak, hogy tarts velük?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm szépen!
2011. jan. 18. 15:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Még nem voltam nudista strandon, de a barátnőmmel elmennék. Nem zavarna, ha ott lennének a szülei.
2011. febr. 4. 21:22
 12/21 Turbocharger ***** válasza:
54%
Hat..........a csajommal igen, de az aposekkal soha.
2011. febr. 4. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:
63%

1:igen

2:elvileg nem,de ha ők is olyan halál lazák és,,megrögzött"nudisták lennének,lehet.

2011. febr. 4. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Símán!

Én szaunázni is meztelenűl szoktam, persze ott ahol van külön meztelen szauna!

És igen, mikor szemben fekszik egy meztelen nő, akkor van látszata!

Na és?

Ez normális szerintem, akkor aggódhatnék ha nem íy lenne!

28F

2011. febr. 4. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
nem..enyi erővel akár aktmodell is lehetnék..ott is ugyananyian bámulnának meg, csak legalább nem szemtől szembe ...
2011. febr. 4. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

Kiskoromban voltam egyszer egy nudistrandon, volt ott egy két finom csaj, vizuálisan az egy elég meghatározó élmény volt, látni egy hason fekvő napozó lányt meg a kis meg nagy ajkakat.

Amúgy szerintem is nagyobbrészt itthon inkább nyugdíjas és fura emberek lakják a nudi strandot, akik előtt nem szívesen vagy meztelenül.

Szívesen elmennék barátnőmmel, bár szerintem ő túl szégyenlős ehhez, nem menne bele.

Szülőkkel kizárt, még normál strandra se, sehova se.

2011. febr. 4. 22:42
 17/21 anonim válasza:
88%
Semmiképpen nem mennék nudista strandra. Ez az a műfaj, melyre senki nem kényszeríthet, meg kell érteniük, hogy visszautasítom, cserébe én is tiszteletben tartom az ő szokásukat.
2011. febr. 5. 10:26
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Hàt ha senki sem lenne a påromon kivül a strandon bevàlalnàm;) . De a szüleivel soha:-|
2011. febr. 5. 13:06
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Igen és igen. Miért ne, én is nudista vagyok.
2011. márc. 14. 15:54
 20/21 anonim ***** válasza:
71%

1. El, persze. Sőőt, megfordítóm. Bárcsak találnék egy olyan barátnőt aki eljönne velem nudista strandra. Eddig akinek említettem egyből elzárkózott tőle.

2. Nem zárom ki. De sok függ attól, hogy milyenek a szülei, hogy néznek ki, milyen a kapcsolatom velük. Ha normális, jó fej, csinos szülei vannak, akkor simán elmennék.

2011. aug. 16. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!