Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod kéri, hogy menj vele? 2. Elmennél-e Nudista strandra, ha a párod szülei nudisták, és elhívtak, hogy tarts velük?
1:igen
2:elvileg nem,de ha ők is olyan halál lazák és,,megrögzött"nudisták lennének,lehet.
Símán!
Én szaunázni is meztelenűl szoktam, persze ott ahol van külön meztelen szauna!
És igen, mikor szemben fekszik egy meztelen nő, akkor van látszata!
Na és?
Ez normális szerintem, akkor aggódhatnék ha nem íy lenne!
28F
Kiskoromban voltam egyszer egy nudistrandon, volt ott egy két finom csaj, vizuálisan az egy elég meghatározó élmény volt, látni egy hason fekvő napozó lányt meg a kis meg nagy ajkakat.
Amúgy szerintem is nagyobbrészt itthon inkább nyugdíjas és fura emberek lakják a nudi strandot, akik előtt nem szívesen vagy meztelenül.
Szívesen elmennék barátnőmmel, bár szerintem ő túl szégyenlős ehhez, nem menne bele.
Szülőkkel kizárt, még normál strandra se, sehova se.
1. El, persze. Sőőt, megfordítóm. Bárcsak találnék egy olyan barátnőt aki eljönne velem nudista strandra. Eddig akinek említettem egyből elzárkózott tőle.
2. Nem zárom ki. De sok függ attól, hogy milyenek a szülei, hogy néznek ki, milyen a kapcsolatom velük. Ha normális, jó fej, csinos szülei vannak, akkor simán elmennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!