Szerintetek átlagon felülien szép vagyok?
Neharagudj, de ő nem átlagon felülien szép kedves utolsó.
A kérdezővel baj van. Persze szép, de nagyon el van szálva!
És nem kéne kipakolnia magát. Ha tényleg szép, akkor egy pulcsiban is felrakhatná magát, ez kicsit manipulálósnak hat.
Bocsi, h bunkó voltam.
szerintem nincs semmi egyedi vonás az arcodon, tök átlagos vagy. én személy szerinte amanda seyfriedet tartom átlagon felülien szépnek.
19L
én nem értem a többieket, szerintem gyönyörű vagy:D
és irigylem a hajszíned.:/
14/l
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem a szépséghez, ahhoz, hogy valakit szépnek lássak, kell hogy legyen valami a tekintetében ami megfog. Vagy egyáltalán, valami az arcában, hogy órákig tudjam bámulni, és mindig találjak valami újat, valamit amit nem értek, ami nem hagy nyugodni. Benned ilyen nincs. Szóval az, hogy úgy nézel ki mint egy helyes kis próbababa, nem jelent semmit. Nekem ez nem szép. Azt mondanám, hogy olyan tipikus "jócsaj" vagy, akire gerjednek a srácok meg minden, de a jócsajság elszáll az idővel, a szépség megmarad ha érted mire gondolok (jajdenyálas vagyok..).
A szépség szerintem olyan valami, amit push-up melltartóval, szempillaspirállal, vagy homlokközépre celluxozott szemöldökkel nem tudsz elérni. Most az jutott eszembe, amikor egy videót néztem, egy férfi énekelt benne, nem volt szép az arca, sőt, de amit és ahogy énekelt, csak ültem ott, és arra gondoltam, úristen de gyönyörű ember.
jó, mindegy, szóval csak azt akarom mondani, hogy ez egy ilyen "rétegszépség" ami te vagy, ezt nem tudom másképp megfogalmazni, szóval a korosztályodban, a baráti körödben, a haverjaidnál lehetsz te a császárnő, de szerintem ha rád néz egy értelmes, helyes, intelligens 22 éves srác mondjuk, nem lát mást csak egy kis tinit. Mármint tudom hogy még csak 14 vagy, de azért mondom, mert aki így néz ki 14 évesen, az általában 18 évesen is, meg később is, maximum egyre lejjebb kúszik a melle meg több lesz rajta a pacsmag.
A kérdés címe meg sajnos tényleg csak azt sugározza, hogy amilyennek tűnsz a képek alapján, olyan is vagy.
(azt olvastam valahol, mikor ilyesmivel foglalkoztam mert érdekelt, (hogy milyen belső tulajdonságokra utalnak az arcvonások) hogy pl a száj vastagsága a szeretetet jelképezi. az alsó ajak azt amit "elvársz" másoktól, a felső azt amit adsz. lehet, hogy hülyeség, nem tudom, csak mint érdekességet mondtam.)
Remélem azért valamennyire építő kritika lett.
17/L
Szépnek tartod magad, ne tagadd. Szép vagy. Szerencsés vagy, mert (gondolom) genetikailag vékony vagy. A hajad tetszik, bár gondolom mindennap vasalod. A "nincs rajtam smink" képen meg egyértelműen látszik, hogy ki van húzva a szemed, és talán szempillaspirál is van rajtad. Alapozó meg tuti. Amúgy vicces, de a környezetembe a vékony lányok mind pattanásosak a mellkasukon, hátukon, arcukon... (ebből következtetek arra hogy van rajtad alapozó, de bocsi ha nem) De miért pont a gyakorikérdéseken gyűjtesz önbizalmat?
16/L
világ pedofiljai egyesüljetek :D
am 05-23 21:26ossal értek egyet. jó volt olvasni a kritikádat :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!