Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek átlagon felülien...

Szerintetek átlagon felülien szép vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

előre is köszi a nem bunkó,értelmes válaszokat:)

2012. máj. 18. 22:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 A kérdező kommentje:
Az miért baj, ha egy lány alacsony?:)
2012. máj. 18. 22:58
 22/105 anonim ***** válasza:
66%

egyáltalán nem vagy alacsony!! Pont jó vagy,a legtöbb nő ilyen magas, ez a pont tökéletes magasság.

Szép vagy, tényleg, de átlagon felüli nem. Az arcod miatt nem. A hajad csodaszép, az alakod is jó, de az arcod átalgos. Ne haragudj, még fogsz változni jó irányba is!

2012. máj. 18. 23:02
 23/105 anonim ***** válasza:
89%
Szép lány vagy de a kérdést ne így tedd fel mert csak egoista pi*csa hatást kelt. A tükörben pózolást meg felejtsd el egyszer és mindenkorra. És próbálj meg értelmes arcot vágni mert nagyon bamba a tekinteted.
2012. máj. 18. 23:05
 24/105 A kérdező kommentje:

[link]

ezen a képen sem vayok átlag feletti?:/

2012. máj. 18. 23:10
 25/105 anonim ***** válasza:
90%
nem:(
2012. máj. 18. 23:37
 26/105 anonim ***** válasza:
94%

Hagyd már ezt az átlag felettit a pi-csába! Olyan ellenszenves, hogy ezt erőlteted. Nem nézel ki rosszúl, kicsit üres a tekinteted, amúgy csinos vagy, ne akarj mindenkinél szebb lenni, mert nem ettől leszel boldog ember.

Amúgy egy átlagon felülien jóképü F voltam. Vagyis még mindíg az vagyok.

2012. máj. 19. 00:24
 27/105 anonim ***** válasza:
100%
ne hidd h szép vagy..,és még szebb leszel..nem tudom érted e mire gondolok..az adottságaid jók de egy lány,hölgy szépsége sem csak a vonásaitól függ..inkább befelé figyelj,,alázat,szerénység fontosabb a vonásaidnál és h szépnek akard mutatni magad ;) 33f
2012. máj. 19. 00:40
 28/105 anonim ***** válasza:
62%
Törpe vagy, se csípőd, se hosszú combod, csak az üres tekinteted. Úgy hiszem, nem lesz belőled sem agysebész, sem jegybankelnök...
2012. máj. 19. 01:21
 29/105 anonim ***** válasza:
95%
Hát... elég UFOfejű vagy mit ne mondjak. Hatalmas homlok, üres tekintet és még bambán is nézel. Az alakod csak azért jó mert sovány vagy, de semmi extra. Gondolom a melled is csak azért néz ki így a képeken mert push up melltartót vettél fel. Tükörben pózolni gáz, de az még gázabb, hogy átlagon felüli szépségnek tartod magad. Ja és túl sok ésszel sem áldhatott meg sors, mivel olyan képet linkeltél be állítólag amin nincs rajtad smink, de hát a vak is látja hogy ugyanolyan az a kép is mint a többi... Sajnálom, hogy ilyeneket írtam, de tényleg csak egy átlagos (NEM átlagon felüli!!!) tinisuna vagy!
2012. máj. 19. 01:51
 30/105 anonim válasza:
27%
szép leányzó vagy. átlagon felüli. aki csak a hibákat sorolja az szerintem örülne ilyen barátnönek. A szemeid nagyon szépek amúgy :) 20/F
2012. máj. 19. 02:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!