Szerintetek átlagon felülien szép vagyok?
2012. máj. 18. 22:38
12/105 anonim válasza:
Szerintem rosszat linkeltél be, itt van rajtad smink és a fogszabályzód sem látszik:D
13/105 anonim válasza:
Fested a hajad? Nekem nagyon tetszik a színe, ilyesmire akarom befesteni:D hány cm és kg vagy?
14/105 A kérdező kommentje:
nem festem, eredetileg ilyen :) kb 163cm és 54 kg :)
2012. máj. 18. 22:50
15/105 anonim válasza:
Első vagyok: kicsit beképzeltnek tűnsz. De ez inkább csak egy ösztönös érzés volt, ahogy megláttam a képet, és pontosan nem tudnám megmondani, mi nem tetszett a fejeden. Az arcod is helyes, csak az nem nyerő, ami sugárzik róla.
16/105 anonim válasza:
Jól tippelek, ha azt mondom 14 éves vagy?
17/105 anonim válasza:
Nagyon szép vagy de légyszi ne bízd el magad mert az nem jó. Ne érezd magad felsőbbrendűnek azért mert szép vagy. A kinézet csak az első benyomás mindig.
18/105 A kérdező kommentje:
igen 14 vagyok:)
2012. máj. 18. 22:52
19/105 anonim válasza:
Há! Kortippben mindig jó voltam :D
Sajnos fiatal vagy, így vissza fogom magam, és csak annyit mondok, hogy igencsak az átlagon felülien szép vagy :P
20F
20/105 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen nem, nagyon mű vagy és alacsony is, kicsit tömzsinek tűnsz, és az arcod sem az a kirívóan szép, inkább az a típus, amire fel sem figyelnék. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!