Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk 15 eves lany vagyok es...

Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 15:00
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Mindenkinek koszonom
2012. márc. 10. 13:59
 42/47 anonim válasza:

Akkor nem teszel be képet? Szívesen megnézném. :)

Voltak akik megmutatták a mellüket.

2012. márc. 11. 22:25
 43/47 anonim ***** válasza:
45-ös felesleges téged minősíteni, mert magadat égeted nyilvánosan és iszonyatosan. Egyszer már elsütött "poénodat" kár erőltetni, szerintem nem sokan nevettek rajta, ha pedig komolyan gondoltad, szánalmas vagy. nézzél sok p*rnót, és jó csuklóerősítést! (Más örömöd gondolom, úgy sincs) :-/
2012. márc. 13. 00:57
 44/47 anonim válasza:
Szia, küldesz képet, akkor talán többet tudok segíteni, de szerintem legyen önbizalmad, és ne a küldővel foglalkoz, hanem a belsővel :)
2012. márc. 20. 18:47
 45/47 anonim válasza:
Attól függ milyen fiuknak milyen tetszik ...
2012. márc. 23. 18:36
 46/47 anonim ***** válasza:
Majd ha elérte a végleges méretét a melled, akkor "sex"-eljél (ne mostanában) és akkor minden oké lesz. Addig meg értelmesebb dolgokkal kéne foglalkozni.
2012. jún. 28. 15:23
 47/47 anonim válasza:

A kiskorúak attól is szenvednek,hogy kevés az élkettapasztalatuk. Tudásuk. Pl.: ha tudnád ezt a nótát meg se kérdezted volna ,amit kérdeztél. a nóta: "...nekem is van egy görbelábú párom.Kicsit pupos,kicsit sánta,félszemére alig lát. Megszédülök,ha eltátja a száját. Node vagyom bolondja,mert a nóta is azt mondja,hogy páros élet a legszebb a viládon,"

Nalátod. Neki több baja van mégis jutott még neki is pár...éshát vele együtt hancúrléc

egyet se búsulj: Mig engem látsz nem vagy vak.

2012. jún. 30. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!