Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 15:00
1/47 anonim válasza:
15 éves koromban, még engem is zavart. most már 20 vagyok, és tudom, hogy a fiúknak ez nem számít ha szeretnek. hidd el, felesleges aggódni ezen.
2/47 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom de az enyem tenyleg nagyon kicsi
2012. febr. 28. 15:07
4/47 anonim válasza:
pasi vagyok és nem szeretem a nagymellű nőket.
5/47 anonim válasza:
hát ha az vigasztal, még nőhet nem is olyan keveset.
7/47 anonim válasza:
15 évesen ne érdekeljen már, hogy kit zavar "sex" közben a melled... Jó ég, később se kéne, hogy érdekeljen, mert a szépség nem méreteken múlik... De az, hogy a mai 15 éves lányok ilyenekkel vannak elfoglalva, szerintem felháborító.
8/47 A kérdező kommentje:
kosziii es es nm kell egybol arra gondolni hgy hetente 5xor sexelek az csk egy pl volt
2012. febr. 28. 15:30
9/47 anonim válasza:
elég baj, hogy 15 évesen már szexelsz.
10/47 A kérdező kommentje:
nm sexelek csk ezt hoztam fel peldanak
2012. febr. 28. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!