Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?
Azt jó lenne tudni, hogy milyen az alkatod. Ha vékony vagy, akkor nemhogy zavar, de még jól is áll a kis mell. Van egy 20 éves lány ismerősöm, neki is nagyon kicsi, de ettől még mindig szép. Én is a kis mellű lányokat szeretem, sokkal szebbek, mint a 'kannacipelők' :D A következőt olvastam valahol: Ha egy kis mellű lány ölel magához, akkor a szívéhez is közelebb tart.
20/F
13as 17/F vagyok
Enikő nagyon jól mondja! Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belső, külső. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :)
14 év alatt búncselekmény. 14 fölött nem.
Szinte mindenhonnan ezt a tévhitet hallom, amit te is írtál.
Ne izgasson, az egyén is kicsi, és nagyon sok pasi bukott rám ennek ellenére. Most a 2. házasságomban élek, és baromi boldogan, és ő sem szereti a tőgyeket. Ne izgasson, nagyon sok pasi a kismellű csajokat szereti.
Ha amiatt tetted fel ezt a kérdést, mert van egy kiszemelted és azt hiszed, hogy ezért nem akar tőled semmit, azzal ne foglalkozz! Nem a melled a probléma, ha esetleg erre tett megjegyzést, szard le, mert az még gyerek, és nem tudja, hogy mit akar, vagy nem mer, de a pofája nagy, vagy az ő farka is kicsi, de nem az a problémája, hogy neked kicsi a melled. Más az ok, és tényleg nézz más után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!