Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk 15 eves lany vagyok es...

Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 15:00
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
92%

Azt jó lenne tudni, hogy milyen az alkatod. Ha vékony vagy, akkor nemhogy zavar, de még jól is áll a kis mell. Van egy 20 éves lány ismerősöm, neki is nagyon kicsi, de ettől még mindig szép. Én is a kis mellű lányokat szeretem, sokkal szebbek, mint a 'kannacipelők' :D A következőt olvastam valahol: Ha egy kis mellű lány ölel magához, akkor a szívéhez is közelebb tart.

20/F

2012. febr. 29. 10:35
 22/47 anonim ***** válasza:
88%

13as 17/F vagyok

Enikő nagyon jól mondja! Az a lényeg, hogy a barátodnak/férjednek tetsz, az igazi férfi nem azt fogja nézni, hogy mekkora melled van, hanem az öszképet; belső, külső. Meg hidd el, hogy nagyon sokaknak a kismell tetszik! Ha emelett csinos testalkatod van, akkor az nagyon tuti! :)

2012. febr. 29. 12:38
 23/47 anonim válasza:
100%
Nekem kifejezetten nagy mellem van, és hidd el, ennek is megvannak a maga hátrányai. Szóval jó az:)
2012. febr. 29. 12:52
 24/47 A kérdező kommentje:
kosziii mindenkinek
2012. febr. 29. 13:36
 25/47 anonim ***** válasza:
A kifejezetten nagy mell, és a kis mell tulajdonosa is érdekelne... ;)
2012. febr. 29. 16:44
 26/47 anonim válasza:
77%
végső esetben terhesség alatt is nő a cicid és van olyan ismerős, akinek szülés után megmaradt a méret :D ezt csak biztatásul, hogyha az elkövetkezendő 9 évben sem sikerülne növeszteni :D amúgy én is pici cici tulajdonos vagyok, ha nagyon zavar, hordj push-upos melltartót, megdobja az önbizalmat, de nem szép látvány, ha valaki leveszi rólad :D nagy melleknél sajnos felmerül a kérdés, hogy vajon te tetszel valakinek vagy csak a melleid, kis cicinél nincs ok a pánikra xD
2012. febr. 29. 20:52
 27/47 Miranda1970 válasza:
73%
15 évesen még nem vagy kifejlett nő, a melled nőni fog. Így a nemi együttlét sem neked való még, és a veled való szeretkezés korod miatt bűncselekmény. Tisztességes fiú nem fektet le egy 15 éves lányt, uralkodik magán, vagy idősebbel kezd. Kell neked egy tisztességtelen, önző fiú, aki csak magával törődik, és Rád nem vigyáz?
2012. márc. 1. 07:35
 28/47 anonim ***** válasza:

14 év alatt búncselekmény. 14 fölött nem.

Szinte mindenhonnan ezt a tévhitet hallom, amit te is írtál.

2012. márc. 1. 12:33
 29/47 anonim válasza:
65%
ennyi idős koromban olyan lapos voltam, mint a deszka :D rengeteget sírtam miatta, anyukám mindig azzal vigasztalt, hogy majd eljön az én időm. bár nem lettem egy tejcsárda, D kosaras mellekkel, de azért nem maradtam szégyenben :) Ezekszerint több, mint valószínű, hogy te is későn érő típus vagy, de gondolj arra, hogy minél később kezdenek nőni, annál később fognak lógni ;D
2012. márc. 1. 16:35
 30/47 anonim válasza:

Ne izgasson, az egyén is kicsi, és nagyon sok pasi bukott rám ennek ellenére. Most a 2. házasságomban élek, és baromi boldogan, és ő sem szereti a tőgyeket. Ne izgasson, nagyon sok pasi a kismellű csajokat szereti.

Ha amiatt tetted fel ezt a kérdést, mert van egy kiszemelted és azt hiszed, hogy ezért nem akar tőled semmit, azzal ne foglalkozz! Nem a melled a probléma, ha esetleg erre tett megjegyzést, szard le, mert az még gyerek, és nem tudja, hogy mit akar, vagy nem mer, de a pofája nagy, vagy az ő farka is kicsi, de nem az a problémája, hogy neked kicsi a melled. Más az ok, és tényleg nézz más után!

2012. márc. 1. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!