Lányok! Titeket zavar, ha egy fiúnak fültágítója van?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 10:10
3/34 anonim válasza:
Nekem elejében nem tetszett ez a divat, de azóta változott a véleményem, végülis nem rossz. Egy ismerősömnek van, neki 4 cm a fültágító átmérője, de van, hogy kis poharat tesz bele a fülébe, meg a telefonját is beletette már :D. Vicces. Kizáró ok nem lenne semmiképp, még ha annyira nem is vagyok oda a dologért.
4/34 anonim válasza:
engem nagyon irritál, szerintem teljesen felesleges és csúnya.
5/34 anonim válasza:
Nekem tetszik, de csak akkor ha nem túl nagy.
7/34 anonim válasza:
Igen, gusztustalan.
És többnyire büdös is. Ha a buszon elém ül egy ilyen kis nyomorék, mindig elég jellegzetes szagot érzek.
Akkor éreztem ezt először, amikor egy fülbevaló miatt begyulladt a fülcimpámon a bőr. Szerencsére az elmúlt, azóta nem is hordok fülbevalót.
A fültágítónak ugyan olyan szaga van.
8/34 anonim válasza:
Undorító, de abba bele sem gondol senki, hogy idős korukban a lógó fülcimpájukkal nyomulnak majd. Vagy akkor is fültágítót fognak használni?
9/34 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy megéljük az idős kort?
2012. jan. 15. 10:34
10/34 anonim válasza:
Nem tudom, engem határozottan zavar, ha a pasimnak át tudnék köpni a fülén...
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!