Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha a párod más nők képeit likeolja? Szoktak ebből konfliktusok kialakulni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 19:21
1/9 anonim válasza:
hát az enyém nem lájkol semmit meg nem kommentelget mert tudja hogy rossul esne :) én sem lájkolom más pasik fényképeit
2/9 anonim válasza:
Soha nem volt ebből konfliktus, toleráns ember vagyok.
Mondjuk, ha férfiakét lájkolná, biztos leütném. :)
3/9 anonim válasza:
Eleve nem szoktam emberek képeit lájkolni, miért kéne pl más nők képeivel ezt tennem? Hogy kifejezzem tetszésemet? A párom mellett? Nane. Alap, hogy ilyet nem illik. A párommal megbeszéljük, hogy esetleg ki az, akit szépnek tartunk, de ez megmarad magunk között. A nyilvánosságra hozás bármely formája (akár egy lájk, akár odamész és aszondod deszépvagy) nem etikus ilyen esetben.
Ha szimpla barátról van szó, az más téma.
4/9 anonim válasza:
Egy kicsit zavar, néha megemlítem, de igazán nem csinálok belőle problémát.
5/9 anonim válasza:
Konfliktus nem volt,ez azért nem olyan nagy dolog.De tud zavaró lenni igen..
6/9 anonim válasza:
nem fészbúkon éljük az életünket. legyen ez a legnagyobb problémád az életben.
7/9 anonim válasza:
igen, zavarna, ha tenné(nem tudom, hogy teszi-e). de mint minden más ilyen féltékenységi rohamot, ezt is egyszerűbb lenyelni, nem szólni. és nem lesz balhé, te meg elfelejted szépen, hogy miért is haragudtál rá, és pofoztad fel gondolatban... ennyi. :D
8/9 anonim válasza:
nme kell fosbookozni oszt nincs baj
9/9 anonim válasza:
a páromat zavarja de nincs konfliktus belöle
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!