Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Nagyon zavar titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nagyon zavar titeket ha a csaj szőrtelenítés miatt ki van pattogva? Vagy szúr egy kicsit?

Figyelt kérdés
Sajnos én szőrtelenítés miatt mindig ki vagyok pattogva..és egy idő után szúrok is,ahogy nő vissza. De minden nap nem lehet leszedni.. :S Hogy álltok ehhez a dologhoz?:)
2012. jan. 5. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
engem nem zavar...a volt barátnőmnél is ugyanez volt:Dmeg lehet szokni:D:D
2012. jan. 5. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
a kipattogzás nem zavar, a szúrást is el tudom viselni egy komoly kapcsolatban.
2012. jan. 5. 18:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
cserébe úgy is visszabököm a borostámmal:P
2012. jan. 5. 18:35
 4/10 PT-Daniel ***** válasza:

Nem gaz, mert meg mindig jobb, mint ha szörös lenne.

De lehet, nem a magadnak legmegfelelöbb modszeret valasztottad. Probald ki esetleg az epilalast, a hideg vagy meleg gyantat, az intim szörtelenitö kremet vagy vegsö esetben a lezeres kezelest (az nagyon draga es csak felnött korban ajanlott, de a teljesseg kedveert leirom).

Borotvak között is van különbseg, meg az sem mindegy, milyen habot/zselet hasznalsz es utana mivel kened be a böröd.

2012. jan. 5. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és detto ugyanez a kipattogás a bajom. Mindentől. Csak az előttem szóló miatt írom, hogy volt már minden nálam is. A véglegest is kipróbáltam, ami nem végleges, és nem tünteti el a szőrt - > kamu!!!

De! Egy dologra rájöttem, hogy segítsek, leírom: ha borotválkozol, mindig fertőtlenítsd le a borotvádat, vagy csak egyszer használatosat használj. Ekkor nagyon-nagyon minimális a kipattogás és gyulladás. Ugyanis a baktériumok miatt fertőződik el és gyullad be a bőrünk. Illetve, ha bírod, a gyanta még tűrhető, de ott meg a beszakadt szőrszálaknál ugyanúgy be fog gyulladni.

2012. jan. 5. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha szeret valakit az ember akkor, nem akad fönn ilyeneken...
2012. jan. 5. 18:44
 7/10 A kérdező kommentje:
hmm akkor megnyugodtam :)) amúgy igen,énis próbáltam már mindent és hiába,mindentől..de majd jobban odafigyelek ha borotválkozok vagy valami:)
2012. jan. 5. 18:47
 8/10 anonim ***** válasza:

nem zavar. egyik sem. igazából, szerintem egy kis szőr izgató. (nem a dzsungel, hanem ha fazonra igazítod egy ollóvel meg a bikinivonalnál.)

ha kipattogzol, de mindenképp szeretnél szőrteleníteni, akkor próbálj más módszereket, hátha úgy nem.

2012. jan. 5. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne borotváld! Nekem nagyon tetszik a szőrös, minnél szőrösebb annál jobb!
2012. jan. 6. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
a szőr nem zavar bármekkora is, de az undorító ha tiszta pattanásos az egész pi na...
2012. jan. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!