Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nagyon zavar titeket ha a csaj szőrtelenítés miatt ki van pattogva? Vagy szúr egy kicsit?
Nem gaz, mert meg mindig jobb, mint ha szörös lenne.
De lehet, nem a magadnak legmegfelelöbb modszeret valasztottad. Probald ki esetleg az epilalast, a hideg vagy meleg gyantat, az intim szörtelenitö kremet vagy vegsö esetben a lezeres kezelest (az nagyon draga es csak felnött korban ajanlott, de a teljesseg kedveert leirom).
Borotvak között is van különbseg, meg az sem mindegy, milyen habot/zselet hasznalsz es utana mivel kened be a böröd.
Én lány vagyok, és detto ugyanez a kipattogás a bajom. Mindentől. Csak az előttem szóló miatt írom, hogy volt már minden nálam is. A véglegest is kipróbáltam, ami nem végleges, és nem tünteti el a szőrt - > kamu!!!
De! Egy dologra rájöttem, hogy segítsek, leírom: ha borotválkozol, mindig fertőtlenítsd le a borotvádat, vagy csak egyszer használatosat használj. Ekkor nagyon-nagyon minimális a kipattogás és gyulladás. Ugyanis a baktériumok miatt fertőződik el és gyullad be a bőrünk. Illetve, ha bírod, a gyanta még tűrhető, de ott meg a beszakadt szőrszálaknál ugyanúgy be fog gyulladni.
nem zavar. egyik sem. igazából, szerintem egy kis szőr izgató. (nem a dzsungel, hanem ha fazonra igazítod egy ollóvel meg a bikinivonalnál.)
ha kipattogzol, de mindenképp szeretnél szőrteleníteni, akkor próbálj más módszereket, hátha úgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!