Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 éves fiu vagyok és már...

15 éves fiu vagyok és már most 3-4 naponta kell borotválkoznom mert annyira gyorsan nő az arcomon de zavar nagyon, mit tehetnék? Létezik végleges szőrtelenítés?

Figyelt kérdés
2008. aug. 6. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Bizony létezik. Van villanófényes vagy lézeres is. (Lehet hogy ezek ugyanazok, de ebben nem vagyok biztos.) Sajnos ezek elég drágák és nem elég egyszer megcsinálni, mert mindig csak az épp növő szőrszálakat távolítja el véglegesen. De hosszútávon megéri! :)
2008. aug. 6. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de rohadt drága és 15 éveseknek nem csinálnak ilyet csak szülői hozzájárulással indokolt esetben. Amúgy is az arcodon a szőr a férfiasságodhoz tartozik, fogadd el, hogy ez van.
2008. aug. 6. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes az arcod véglegesen szőrteleníteni... Főleg nem ilyen fiatalon, kitudja, hogy 8 év múlva szeretnél e majd bajszot vagy szakállat? Tudom most éppen nem divat, de lehet, hogy majd az lesz és olyat szeretnél illetve a kedvesednek is tetszene! A 3-4 nap normális borotválkozásnak, sajnos a fiúknak ez így megy :)
2008. aug. 6. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagy, ez pedig azzal jár hogy bizony borotválkozni kell, van akinek már 2 nap után, van akinek elég hetente is, változó. Végleges szőrtelenítés hülyeség lenne, na meg drága is és annak ellenére hogy azt mondják nem fájdalmas, igen is az.

Mindenesetre ne zavarjon, sok csajnak tetszik a szakáll, vagy borosta, egyszóval a férfias férfi:)

2008. aug. 6. 16:06
 5/8 A kérdező kommentje:
oké ezt tudom csak nem korai még 15évesen ien gyakran?:)
2008. aug. 6. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2008. aug. 6. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ennyi idősen még amugy is erősödik a szőr magától, tehát nehogy megijedj, ha párév múlva már 2naponta kell. Persze aztán 18-20 éves korodban akár elvégeztetheted a lézeres kezelést is.
2008. aug. 6. 21:37
 8/8 anonim válasza:
Na hogy alakult? :D
2017. nov. 17. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!