Végleges szőrtelenítés! Van egy kis bajuszom vagyis ez olyan hogy vékony szőr és csak közelről látszik. De engem zavar. Mit gondoltok lézeres végleges szőrtelenítésről?
Egyetértek az előzővel!
Én otthon csinálom, mégpedig hidrogén peroxiddal és szőkítő porral, ezek bármelyik fodrász kellék boltban, de nagyobb dmekben, vagyilyesmikben is megtalálható,nevetségesen alacsony áron.
Havonta 2 havonta kell csinálni, én nem vagyok az a hiper igényes fajta, de szeretek maszkos krémet kenni az arcomra időnként,h kitisztuljon felfissüljön, mikor nyugis a napom. Ilyenkor szoktam néha föltenni a keveréket... (5 percnél tovább nem nagyon lehet, mert csíp, de minél tovább bíírod annál tovább maradnak fehérek, láthatatlanok a szőrök;)
Ezzel csak azt akartam mondani, h ennyi időd biztosan van magada és még a kozmetikushoz sem kell elcaplatni.
Szedni, semmiképp ne szedd! Ha már van pénzed a lézresre... Én a helyedben biztos a hónalj szőrömet tüntetném el. :D Persze ez csak tanács.
Lézerrel csak a fehér bőrön levő sötét szőrszálakat lehet. Így ha világosbarna, szőkés vagy vörös a szőröd, nem tudja eltávolítani, a bőrödet is megégetné. De ugyanez a helyzet, ha sötét a szőrszálad és sötét a bőröd is.
Nekem is van bajszom, és KI LEHET BÍRNI. 2 centiről senki nem fog megszemlélni, legfeljebb a pasid, ő meg úgy szeret, ahogy vagy.
12:09
Ugye csak viccből írtad a neonfényes dolgot? XP Vagy saját tapasztalat? Nem nagyon hiszem...
Én elég sokat járok bulizni, neonos helyeken is előfordulok, de még egyszer sem világítottak a kiszőkített bajuszszőreim... (Szokott nálam lenni kistükör, nagyon jókat lehet röhögni magunkon a neon fényben. :D)
Szia!
Nem tudom még aktuális-e a kérdésed.
A lényeg, hogy én is hasonló cipőben jártam, és kb 3 évvel ezelőtt kezdtem el kezelésre járni. Nekem is gyenge szálaim voltak, nem is kellett leborotválni a kezelés előtt, csak meglézerezték.
Nem mondom, hogy 100%osan megszüntette, de azelőtt nagyon zavart, most meg egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!