Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Isten most szórakozik velem?!
Kedves Kérdező!
Istennek ehhez semmi köze. A döntést Neked kell meghoznod, nem Neki. Ha már eleve úgy jönnél össze a csajjal, hogy a szakítástól félsz, 110%, hogy be is következik. Úgyhogy szedd össze magad, markold meg a golyóidat, és szedd össze a csajt. Istent meg hagyd ki belőle.
26/F
Hűha utolsó, ez érdekes komment volt. Először úgy tűnt mintha Istent védenéd, aztán meg arra biztatod, amire Isten biztos nem... ( félreértések elkerülése végett: a házasság előtti járásra, majd az ennek következményeképpen kialakuló paráznaságra, s végül /az esetek nagyobb százalékában/ két összetört szívre)
Ezt nem értem. Nem provokációnak szántam, csak ilyen kommentet nem nagyon olvastam.
Miért irtad, hogy Istent haggyja ki?
22/L
Kedves Utolsó Hozzászóló!
Így van, Istent védem, mert erősebb vagyok nála, és arra tanítottak, hogy védjem meg a gyengébbet!
Viccet félretéve: Úgy értem, hogy a Kérdező számára adott egy helyzet, Ő nem tudja, mit tegyen, és egyből Isten a hibás. Ugyanmár... Nincs itt semmi baj, egyszerűen csak el kell döntenie a Kérdezőnek saját magának, hogy mit is szeretne, majd tenni érte nap mint nap. Vagy felvállalni a döntéséért a felelősséget. Nem Istenre bízni, meg Őt hibáztatni.
Amire Te gondoltál, annak ehhez a kérdéshez semmi köze. :) Mellesleg én azt vallom, hogy nem bűn a házasság előtti szex, ha a kölcsönös örömszerzés a célja, különösen, ha szerelemből történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!