Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret-e vagy csak szorakozik velem?
Arrol lenne szo ,hogy jartam kb2hetig egy baratommal de szakitottunk mert mind a 2 en ugy ereztuk h csk baratkent szeretjuk 1mast max azert volt mert mind a 2en tobbet ereztunk 1mas irant mint egy barat
Most meg baratkent jobban kijovunk mint mikor jartunk..es o megint akarna velem jarni...mindig irja smsbe h meg mindig szeret es en is ot
de mikor talalkozunk nm jovunk ki annyira jol mert nagyon be vanindulva ram tapogat ...fogdos meg stb..de amugy rendes csk kicsit gyerekes meg(16 eves F) en mg (15 L)
Mondjatok velemenyt plsssss
Szeretjuk 1mast de a gond az is h nem merek vele meg egyszer jarni mert nem tudok smarolni...
Azalatt a ket het alatt is max szajrapuszi volt...egyszer meg a nyelve mar a szamba volt de nm tudtam mit csinaljak es visszautasitottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!