Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem! Most akkor vajon szeret? Vagy szórakozik.
na most vigyázz h a srácnak ne csak "arra" kelljél neki... mert mi hajlamosak vagyunk erre :DD de már az elején az h "talán" ezt mi tuti h nem-nek vesszük mert az esetek 99.9%ban igyvan és továbbmegyünk... ha meg ki akarod deriteni h tényleg "szeret v csak a szex kell neki" akkor légy 1 kicsit határozott mikor felteszed neki a következö kérdést: "XY szeretsz engem?"
ha a válasz IGEN akk a reakció: "akkor most csókolj meg!" lehet h hülyeségnek hangzik de ha csak a szexre kellesz neki akk nem fog megsókolni...
ha a válasz NEM/NEMTUDOM akk modn ezt neki: "hát az a helyzet h én pedig szeretlek téged és szeretnék veled 1 kapcsolatot/járni veled!" ezt határozottan és nyeld le a békát mert az biztos h ezt rohadtnehéz lessz kimondani mind a 2 mondatot! várom a fejleményeket majd :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!