Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem?
Első észrevétel: Ne azzal zárd minden második mondatodat, hogy "meg minden". És ezt nem csak az írott szövegre értem.
Második: kicsike vagy még :) Tök jó, hogy van egy srác a suliban, akivel szimpatizáltok, de azért nem kell túlbonyolítani a dogot. Biztos bejössz neki, hiszen mondta is, meg piszkál is...ez a fiúknál általában jót jelent. De tudod, még ő is 15 éves, és nem valószínű, hogy a ti "kapcsolatotok" tartós lesz. Baromi unalmas tud lenni a beteljesült diákszerelem! (tapasztalat) ;)
Szerintem flörtölgess vele, meg élvezd ki a helyzetet, hogy tetszel neki, piszkáld vissza. Így veszi a lapot, hogy te is kedveled. Aztán ha akar valamit, akkor lépjen ő!
24/N
az jó jel, sztem szégyenlős :)
segíts kicsit neki :D mond hogy ari meg szeretnéd megismerni, és hogy szedje össze magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!