Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szórakozik velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomba,szeptember óta ismerem,mert középsulis lettem,új osztály stb...és még augusztusban bejelöltem facen.mikor megtudtam,hogy egy osztályba fogunk járni,akkor cheteltünk meg minden,irta,hogy idősebbnek nézek ki meg minden,suliba nem nagyon beszélt velem,néha-néha irt cheten,de egy 3 hete elkérte számom,sms vele,suliról meg minden.Nekem nagyon megtetszett,és 2 hete mondta xx haverja,hogy tetszem neki,meg minden...de már mindenki tudja,hogy tetszünk egymásnak...smsbe állandóan sziveket irogatott meg minden,megkérdeztem,hogy mi a helyzet...azt irta,hogy érez valamit irántam,de még ő se tudja,hogy mi van... azt tudom,hogy ki volt a volt barátnője....na nála facen állandóan lájkolgat...meg...az a csaj...szép meg sovány.Én pedig nem duci,de van rajtam azért mindenhol egy kis felesleg....és néha csak azt érzem,hogy mit akarna tőlem az a fiú?smsbe állandóan ilyeneket küldözget:**** meg minden....de nem értem...suliba nem értem :/ nem beszél velem.Neten persze beszél...persze én nem tudom,hogy velem mi van,mert...olyan fura érzés.Még nem volt barátom,és most...olyan fura :D de nem értem.Nem mer velem suliba beszélni,és még néha oltogat is,de csak ha sokan vagyunk :/ mi lehet vele?15/L2011. okt. 13. 21:51
11/12 A kérdező kommentje:
Én már írtam neki smsben,hogy ari,arra azt irta,hogy te aranyosabb vagy :)
2011. okt. 13. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!