Fiuk 15 eves lany vagyok es szornyen kicsi a mellem ez titeket zavar esetleg sex kozben vgy nevetsegesnek talaljatok?
Szia!
Minden ilyen kérdéshez oda írom, hogy Én a kis mellű Lányokat szeretem! Azt is mindig elmondom, hogy ezen az oldalon két táborra oszlik a csapat: azok akik a nagy mellűeket szeretik -akik folytonosan leminősítik, bántják ezeket a lányokat-, a másik csoport akik a kis mellűeket szeretik. Az eloszlás kb ilyen lehet: 70%(Nagy)-(Kicsi)30°
Bármilyen jó is ez az oldal, de nem a világ közepe, itt inkább bunkókból van több, mint értelmes emberekből, szóval, lehet, hogy itt többen mondják az oldalon itt-ott, hogy a kis mellűek nem jók, de ez nem igaz! :)
Nem utolsó sorban; Te még csak 15 vagy, a biológiakönyvünk szerint 24 éves korunkig fejlődünk, szóval papíron van még 9 éved, hogy fejlődj. És, ha nem lesznek nagyok a melleid, akkor mi van? Semmi. Egy olyan embernek fogsz tetszeni, mint amilyen például Én vagyok. :D
Szóval fel a fejjel, szuper vagy így! :)
Nagyon, nagyon, nagyon szívesen! :)
Sajnálom, hogy ilyen sok tuskó van, aki elveszi az önbizalmatokat!
17/F
ne sajnald hogy tuskok vagyunk. ha feltesz egy kerdest, ide akkor szamolnia kell azzal hogy ilyen-olyan valaszokat fog kapni... szerinted ilyen konnyen el lehet valakinek az onbizalmat venni??? nem hinnem!
nem baj ha kicsi a melled. ez vagy te. fogadd el olyannak magad amilyen vagy. ha nem vagy kepes ra, nem leszel boldog soha. a kicsi mell is ugyanugy elvegzi a feladatot mint a nagy, amit a termeszet neki szant! foglalkozz inkabb azokkal a dolgokkal amik pozitivak rajtad! nem minden a kinezet es nem az szamit hogy a fiuk mit gondolnak mikozben csocsoresznek teged... a fiu aki szeretni fog a melledet kicsinek is szeretni fogja! ha a melled miatt jarna veled akkor hajitsd ki!
Jó lenne tudni, hogy mégis milyen alkatú vagy, és ehhez képest mekkora a melled, növekszik-e még.
Lehetséges, hogy karcsú vagy, a melled épp arányos hozzád, és nagyon formás feneked van, ez esetben imádni fognak.
Ha valóban túlzottan pici melled van és ez marad, és ez később - ha úgy érzed - tönkreteszi az életed, nagykorúként még mindig bevállalhatod a műtétet.
Szia!
Nekem se volt soha mellem, mindig azzal viccelődtem, hogy az apám mellét örököltem. Aztán kompenzáltam push-up-pal meg szilikonnal töltött melltartóval, ami még rosszabb volt, mert egyszer csak oda kerültünk hogy le kellett venni, és akkor tádáááám, volt nagy meglepetés.
Aztán megismertem a férjemet, aki szerette a krumpli lábujjamat, és a kis mellemet is, és minden olyan természetes volt hogy soha többé nem agyaltam ezen.
Sajnos a kamaszkoron át kell esni valahogy, és hinni benne, hogy tényleg nem fontos. És csatlakozom az előttem szólókhoz: akinek az a legfontosabb dobd ki!
Kitartást és kényelmes hason alvást kívánok neked! ;)
Enikő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!