Szégyenlem a melleimet! Bár nem tudok ellene mit tenni, még is zavar. Szerintetek vállalható?
Figyelt kérdés
17/L vagyok és nagyon nem vagyok büszke rájuk :(
A véleményetek érdekel,kulturális keretek között természetesen!
Nem tudok mit tenni ellene sajnos,de önbizalomhiányos vagyok,és érdekel,mennyire vészes a helyzet..
2012. febr. 15. 23:02
2/29 A kérdező kommentje:
Ja,és 168 cm vagyok és 55 kg! :)
75/B melltartót hordok!
2012. febr. 15. 23:05
3/29 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs velük, nem is csúnyák és nem is olyan kicsik.
(egy melletlen nő)
4/29 anonim válasza:
Valóban nem nagyok és legszebbek attól még nem kell szégyelned..
Aki majd tényleg szeretni fog és nem csak a testi adotságaid miatt nem fogja zavarni.. külőnben gondolom másnak csak ugy né nem fogod mutogatni
5/29 anonim válasza:
A jobb oldali(képen bal) melled teljesen jó kb az ilyen jön be, a másik mintha kicsit gravitálna meg talán kisebb is, ez rontja csak le kicsit az összképet de szerintem ez miatt ne legyél önbizalom hiányos, nincs mit szégyellned:)
6/29 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes. Nem a legszebb, de nincs vele semmi baj. Ez miatt ne legyen önbizalomhiányod. Ha összejössz egy fiúval, akkor neki tökéletesen megfog felelni:)
7/29 anonim válasza:
ma 23:09 vagyok, bár így utólag nézve lehet az adja csak a különbséget hogy a jobb kezeddel tartod a fényképezőt...
8/29 anonim válasza:
Pici cicik. Pont úgy jók, ahogy vannak. Eszedbe ne jusson majd valamivel kitömetni őket!
9/29 anonim válasza:
Szerintem 10 pontból 7, ami egyáltalán nem rossz. Büszke lehetnél rájuk, egészségesek. Ne érezd magad rosszul, csak azért mert van szebb a világon. Örülj az egészségnek!
10/29 anonim válasza:
ez a mell, nem a tied ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!