Szégyenlem a melleimet! Bár nem tudok ellene mit tenni, még is zavar. Szerintetek vállalható?
Figyelt kérdés
17/L vagyok és nagyon nem vagyok büszke rájuk :(
A véleményetek érdekel,kulturális keretek között természetesen!
Nem tudok mit tenni ellene sajnos,de önbizalomhiányos vagyok,és érdekel,mennyire vészes a helyzet..
2012. febr. 15. 23:02
11/29 anonim válasza:
Vidd már innen ezeket az ocsmány lógós dinnyéket:D
13/29 anonim válasza:
Utolsó válaszolók, melegek vagytok, vagy nincs önbizalmatok? Na nyomás tube8-ra aztán ott keresgéljetek, a cigány anyátokat már!
14/29 anonim válasza:
11-es vagyok!
Félre érthető voltam... Nem a kérdezőnek szántam, hanem annak a szerencsétlennek, aki belinkelte azt a képet...
15/29 anonim válasza:
16/29 anonim válasza:
érdekes, hogy itt mindenki elkezdi nyalni a kérdező seggét, pedig tudja magában, hogy abszolút nem szép mell... szánalmas képmutatás...
17/29 anonim válasza:
Mert amit te belinkeltél az szép mi? Inkább a kérdezőé, mint az ilyen ocsmány dinnyék...
18/29 anonim válasza:
igen, az a mell... nem ez. persze neked sosem lesz olyan csajod :)
19/29 anonim válasza:
Nem is kell:P Meghagyom neked a tőgyeket:D
20/29 anonim válasza:
rendben, én meg neked a farmátlan asszimetrikus melleket :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!