Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar és sokszor kicsit szégyenlem is a körülményeimet. Mit tegyek?
Elég rossz körülmények közt kell élnem. Olyan helyen lakom, ahova nem szívesen viszek senkit, mert elég lepukkadt. Nincs pénzem jelenleg jobbra.
Ha lányokkal ismerkedem sokszor zavar a gondolat, hogy később ha meglátja hol és hogyan élek, el megy a kedve a velem való kapcsolattól. Ezért nehezen nyílok meg, rosszúl megy az ismerkedés...
Mit tehetnék? Másnak is van ilyen problémája?
27F
Ha valaki tényleg szeret, nem érdekli hol laksz.
Én mielőtt összeköltöztem a párommal, ugye elhoztuk az én cuccaim, utána elment a saját cucciért ahol addig lakott. És nem engedte, hogy menjek segíteni. Gondolom valami ilyen miatt lehetett, hogy nem akarta hogy lássam, milyen helyen lakik.
Egyébként attól hogy lepukkant, még tiszta lehet. És az a lényeg. Engem csak a kosz tud elriasztani.
22 L
Hát ne vidd haza. Simán ki lehet bekkelni az első 1 hónapot anélkül, hogy látná a lakásod, annyi idő alatt pedig fülig szerelmessé válhat valaki... Utána már úgysem a lakás fogja érdekelni, hanem Te.
Viszont ne tedd túl magasra a mércéd. Hülye dolog, de egy kapcsolatban fontos, hogy hasonló anyagi körülményekben éljenek.
A hasonló anyagi hátteres dolog igaz, én is belefutottam álmaim Nőjébe így, csak sajna kiderült, hogy más ligában játszik.
Viszont a szar körülményeket normális mértékű önbizalommal lehet kompenzálni mindenfelé. Egy normális csajnak meg amúgyis az számít, hogy a putri, ahol élsz, tiszta-e és a lehetőségeidhez képest otthonosan van-e tartva.
aki tényleg szeret, az leszarja, még ha egy istállóban laksz is ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!