Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem a helyet, ahol élek, és az a srác jön
hozzám, aki nagyon tetszik! Mit csináljak?
Ha szeret, nem érdekli milyen a házatok, ha zavarja, akkor egy gyökér. 18F
2011. okt. 13. 22:39
ha egy rendes ház, azzal nincs semmi gond. tehát mint írtad nincs kosz stb. nem fogja zavarni. a te szobádban gondolom nem dohányzik senki, így amikor ott lesztek, ez sem lesz probléma.
2011. okt. 13. 22:40
Ha érez bármit is irántad akkor nincs semmi jelentősége a dolognak,hidd el.Ugyanebben a helyzetben voltam régen,azóta 6 éve vagyunk együtt.
2011. okt. 13. 22:41
Ha értelmes akkor megérti, hogy jelen esetben szüleid hibásak, és nem te. A lényeg, hogy ne legyél olyan mint szüleid. :)
2011. okt. 13. 22:43
Ugyan, ne aggódj. Eddig szinte csak pénzes pasijaim voltak (nem vágok fel), és meg kis gyári munkás szülőktől származom. (abszolút nem szégyelltem soha)
Simán felhoztam őket, és szerintem soha nem zavarta őket a körülményem. Sima kis panellakásban lakunk, semmi luxus. Csak az alap, és az sem új.
Szerintem felesleges aggódnod. Inkább azon légy, hogy mindig értékes ember maradj a számára. Ne csalódjon benned. Ez a lényeg, nem a fux.
24/N
2011. okt. 13. 22:44
Nem a házatokat kell szeretnie, hanem téged:) Az meg, hogy a szüleid bent cigiznek, az meg nem tartozik rá. Nálunk is bent cigiznek anyuék, de hát ők dolgoztak meg érte:)
2011. okt. 13. 22:51
én azt kérdezném hogy ez fordítva is működik ??? (fiú szegényesebb házba lakik, a lány gazdagabba ) szerintem TUTI NEM
2011. okt. 13. 22:58
De működik fordítva,és úgy mondom ezt hogy élő példa vagyok erre.Csóringer rockergyerek voltam egy olyan házban ami majd ránk szakadt de tiszta volt,a párom pedig a másik véglet anyagilag.Rettegtem mindig hogy mi lesz ha egyszer át akar jönni,biztos voltam benne hogy azonnal el fog hagyni abban a pillanatban,de nem érdekelte.Úgy mozgott nálunk mint ha otthon lenne,nem foglalkozott az anyagiakkal.Ritka,de vannak ilyen emberek is úgyhogy nem kell parázni.Nem olyan gonosz ez a világ mint ahogy sokszor látszik és amennyire annak hisszük:)
2011. okt. 13. 23:13
én is szegényesebb házba lakom amúgy és hát az én barátnőmet se érdekelte de ő még szegényebb volt :(
2011. okt. 13. 23:21
A mi házunk meg 30 éve épül, és kicsit putris a beütése mióta apám minden szemetet odahord. Vagy felnősz és kezedbe veszed a dolgokat mint majd most én, vagy nem viszed ha a gyereket, vagy feszengsz és kimaradnak évek emiatt mint nekem.
Amúgy ha a lakás tiszta akkor nincs gond!
Amúgy is sokkal szimpatikusabb egy szerény környezet mert ott könnyebb megtanulni az értékeket, mint elkényeztetve.
Ha a gyerek normális, nem fog emiatt lenézni,vagy kevésbé tisztelni, és azt sem fogja gondolni, h fölötted áll csakmert pénzesebb!
2011. okt. 14. 00:32
Kapcsolódó kérdések: