Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlem a nagy melleimet-meg lehet szokni?
Dicsekedsz, vagy panaszkodsz? :)
ha komoly a kêrdès: nekem F kosaras melltartó kell, ès semmi bajom a mèretèvel, igaz, nem is hirtelen nőtt meg. Hàt igen, a beszólogatàsokra legyen nèhàny "kèsz" visszavâgàsod, fehèrneműt meg a Triumh ès Femina màrkàk közt talàlhatsz. Ne szenvedj, èlvezd!
szerintem szép a nagyobb mell egy arányos testalkathoz ,ahol mondjuk vékony a dereka ,de van csípője és combja is-az nőies. de az én testalkatomhoz nem így néz ki, egyszerűen fura!próbáltam kicsit hízni popsira, csípőre,combra, de nem megy . a Triumph melltartók sajnos nem olcsók és nem is igazán szexisek (legalábbis az itteni üzletükben), a másik márkát nem is láttam egy üzletben sem .
a tablettát nem tudom abbahagyni, mert más probléma miatt írták fel és komoly kapcsolatban is élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!