Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyenlem a nagy melleimet-me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a nagy melleimet-meg lehet szokni?

Figyelt kérdés
75/C-s melleim voltak , ami pont jónak tűnt a testalkatomhoz képest(92/62/90 voltam 170 centihez).Fogamzásgátlót kezdtem el szedni kb 3 hónapja.A melleim iszonyatosan megnőttek(D/E kosár -márkától függ; XLes felső kell az S-es nadrágjaimhoz), máshová nem híztam.A dekoltázsomat állandóan bámulják, az edzőteremben beszólogatnak rosszindulatúan(szilikon ,stb), nem találok magamra normális egybe ruhát sem (ami felül jó,az alul lóg)/szexi melltartót sem (mindenhol a B-s, A-s ritkán C-s melltartókat árulják).Sportmelltartót is alig tudtam találni.A barátom is állandóan a melleimen lóg, szó szerint : miközben beszél hozzám a melleimet fogdossa és nézegeti -nézhetne a szemembe is (előtte 1 évig tök jól megvoltunk).Hason már nem is tudok aludni.A régi ruháimat már nem tudom hordani-kivéve a nadrágokat.A pohár akkor telt be,amikor elmentem kabátot venni .Csak 1 db volt belőle, az eladó végigmért és azt mondta ,hogy nem hinné hogy kapni fognak olyan méretet ami engem mellben beérne!(mintha valami tank lennék).
2010. ápr. 8. 21:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
vagy megszokod, vagy létezik mellkisebbítő plasztikai műtét, ami még ingyenes is, ha már akkorák hogy fájdalmat okoznak(vagy valami ilyesmi, ezt csak a barátnőm mondta)
2010. ápr. 8. 21:20
 2/23 anonim ***** válasza:
mindent meglehet szokni. ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni.. mellkisebbítő műtét
2010. ápr. 8. 21:24
 3/23 anonim ***** válasza:
Hogy ha meg nem néznek meg, akkor az lesz a baj. Arra kíváncsi lennék, hogy a pasid ha van akkor ő mit szól hozzá. Legalább legyél büszke arra, hogy nem szilikon melleid vannak.
2010. ápr. 8. 21:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Dicsekedsz, vagy panaszkodsz? :)

ha komoly a kêrdès: nekem F kosaras melltartó kell, ès semmi bajom a mèretèvel, igaz, nem is hirtelen nőtt meg. Hàt igen, a beszólogatàsokra legyen nèhàny "kèsz" visszavâgàsod, fehèrneműt meg a Triumh ès Femina màrkàk közt talàlhatsz. Ne szenvedj, èlvezd!

2010. ápr. 8. 21:27
 5/23 A kérdező kommentje:
a pasimnak nagyon tetszik.olyan mint egy kisgyerek ,állandóan fogdossa és mondogatja hogy "mekkorák". nem itt van a hiba, hanem azzal,hogy változott a kapcsolatunk.már kevésbé érzem magam fontosnak, régebben átölelt, dédelgetett.mostanában nincs ölelés, csak a melleimet fogdosná állandóan.
2010. ápr. 8. 21:27
 6/23 anonim ***** válasza:
ha ennyi gondod van akkor nem értem mi a kérdés: hagyd abba agyógyszert és megoldódik, vissza fog menni eredeti méretre.
2010. ápr. 8. 21:28
 7/23 anonim válasza:
helo figyelj ved pozitívan a strandon nem lesz nehéz pasit szerezned :) és ne tördj a beszólogatásoknak csak irigykednek! De ha enyire zavar akor menyél el szerintem is mütétre és nem lesz gond ;) (én is úgytudom hogy ingyenes)
2010. ápr. 8. 21:28
 8/23 A kérdező kommentje:

szerintem szép a nagyobb mell egy arányos testalkathoz ,ahol mondjuk vékony a dereka ,de van csípője és combja is-az nőies. de az én testalkatomhoz nem így néz ki, egyszerűen fura!próbáltam kicsit hízni popsira, csípőre,combra, de nem megy . a Triumph melltartók sajnos nem olcsók és nem is igazán szexisek (legalábbis az itteni üzletükben), a másik márkát nem is láttam egy üzletben sem .

a tablettát nem tudom abbahagyni, mert más probléma miatt írták fel és komoly kapcsolatban is élek.

2010. ápr. 8. 21:40
 9/23 anonim ***** válasza:
ha nem hagyod abba a tablettát... akkor mit tehetünk érted? de komolyan.
2010. ápr. 8. 21:49
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyok a melleim,és van,amelyik fazonú melltartóból elég a 90/B-s is,van,amelyikből már bőven 75/C-s kell,szóval ezek a paraméterek tulajdonképpen nem számítanak annyira,nagy,és kész,fogadd el!Örülj neki,ha megnéznek,ha meg beszólnak,vágj vissza mosolyogva.A barátodnak mondd el,hogy rosszul esik neked,hogy úgy érzed,a melleid már jobban számítanak Neki,mint Te magad.Ha szeret,megérti,mit akarsz ezzel mondani.A többi éhes tekintetű pasi mellet meg menj el széles vigyorral,és ha nem muszáj,ne nézz rájuk!Inkább emiatt vegyenek észre,mint valamilyen testi hibád miatt.Legalább van,amivel kitűnsz a tömegből,ez is egy jó pont. (Megjegyzem,én 15 évesen 75/B-ről indultam,most meg akkorák,mint egy terhes anyának.Ez van,ezt kell szeretni.Amúgy én is szedek tablettát,de nem tervezem abbahagyni.)
2010. ápr. 8. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!