Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyenlem a nagy melleimet-me...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlem a nagy melleimet-meg lehet szokni?

Figyelt kérdés
75/C-s melleim voltak , ami pont jónak tűnt a testalkatomhoz képest(92/62/90 voltam 170 centihez).Fogamzásgátlót kezdtem el szedni kb 3 hónapja.A melleim iszonyatosan megnőttek(D/E kosár -márkától függ; XLes felső kell az S-es nadrágjaimhoz), máshová nem híztam.A dekoltázsomat állandóan bámulják, az edzőteremben beszólogatnak rosszindulatúan(szilikon ,stb), nem találok magamra normális egybe ruhát sem (ami felül jó,az alul lóg)/szexi melltartót sem (mindenhol a B-s, A-s ritkán C-s melltartókat árulják).Sportmelltartót is alig tudtam találni.A barátom is állandóan a melleimen lóg, szó szerint : miközben beszél hozzám a melleimet fogdossa és nézegeti -nézhetne a szemembe is (előtte 1 évig tök jól megvoltunk).Hason már nem is tudok aludni.A régi ruháimat már nem tudom hordani-kivéve a nadrágokat.A pohár akkor telt be,amikor elmentem kabátot venni .Csak 1 db volt belőle, az eladó végigmért és azt mondta ,hogy nem hinné hogy kapni fognak olyan méretet ami engem mellben beérne!(mintha valami tank lennék).
2010. ápr. 8. 21:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem normális, hogy a melled a gyógyszertől ennyire megnőtt. Beszélj az orvossal, hogy írjon egy kisebb dózisú tablettát.

Egyébként nekem is ez volt a bajom 19 éves koromig. Nagyon nagyok voltak a melleim, ráadásul én még alacsony is vagyok, annyira szégyelltem,hogy nem mertem levetkőzni még a saját barátom előtt sem. Sajnos a súlya miatt nagyon megereszkedett és sokat szenvedtem. 19 évesen összejött annyi pénz nehezen,hogy elmenjek egy mellkissebbítő műtétre, most 80B-t hordok és nagyon szeretem a mellemet.

Nem mondom, hogy menj el te is műtétre, csak azt, hogy tegye rendbe az orvos a hormonszinteted, szerintem a melled nem fog már visszahúzódni. Másrészről pedig költs inkább drágább melltartóra, hidd el, csodákra képes. Ha jó minőségű a melltartó, akkor tovább marad feszes a mell és nem lesznek hátfájdalmak. Nekem az orvosom is javasolta,hogy csakis jó minőségű melltartót hordjak,ha azt akarom,hogy sokáig feszes maradjon a mellem.

Próbálj meg olyan melltartót venni, ami kisebbíti a mellet és biztos vagyok benne, hogy ruhát is fogsz találni magadra, ami csinos is. A barátoddal meg beszélj, ha zavar a viselkedése.

2010. ápr. 8. 21:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan veszettül irigyelnek most.

Még többen vágynak rád.

Te nem dicsekedni akartál?

2010. ápr. 8. 22:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Bárcsak én lennék a helyedbe.. :) Úgy értem, hogy én örülnék ha nagy mellem lenne. Engem azért cikiznek, mert nincs mellem. Hidd el ez se jobb, sőt.. Szerintem örülj neki, hogy szép nagy melled van. Mi a fogamzásgátló neve amit szedsz? :)
2010. ápr. 8. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:
68%

Örülj neki te.Legyél büszke rá,sok csaj cserélne veled.Aki meg rosszindulatúan beszól azt küld el.Tök jó csaj lehetsz kár,hogy van pasid nekem meg csajom tuti összejönnék veled ;),pláne,hogy még eddzel is,csak így tovább :D

Én is egész nap a melleiden lógnék.

22F

2010. ápr. 8. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:

nemkel örülnöd neki, én megértelek, pedig kicsi a mellem, de ígyis veszettül utálom, ha bámulják a pasik, ezért sem hordok abszolút kivágott felsőket

amúgy válts fogamzásgátlót. barátnőmnek ez megoldotta az ilyen irányú problémáját.

2010. ápr. 9. 00:08
 16/23 anonim ***** válasza:

23.17 ! Nem hiszem el hogy még csak kicsit sem fogod fel a kérdező problémáját! Neked nem a mellein kéne lógnod, hanem egy kötélen. :)

Jó tanácsot nem tudok adni, talán csak hogy tényleg a fogamzásgátlót kéne abbahagynod. Van sok más védekezési módszer is azon kívül, próbáljátok ki a többit is.

2010. ápr. 9. 10:04
 17/23 anonim ***** válasza:

Miért kéne neki kötélen lógnia?Azért,mert elmondta a véleményét?Ez bűn?

Egyébként a melleid méretével tanulj meg együtt élni,elfogadni,szeretni őket,és szép fokozatosan tegyél érte,hogy feszesebbek legyenek,tornázz,kérd ki a nőgyógyászod tanácsát,a bunkóknak meg szólj vissza.Ennyi.

2010. ápr. 9. 16:11
 18/23 A kérdező kommentje:
A tabletta neve:Diane .Nem akartam fogamzásgátlót szedni, de bőrproblémáim voltak (háton)hormonbajok miatt és arra kell .Nem hagyhatom abba ,mert több kárt csinálna.
2010. ápr. 9. 21:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Mutatnál egy fényképet magadról?
2010. ápr. 9. 23:41
 20/23 A kérdező kommentje:
minek a kép? ha pasi vagy, akkor köszi,sokat segítettél.biztos elhiszem, hogy van olyan pasi aki nem a melleimet akarja bámulni...
2010. ápr. 10. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!