Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megműttessem a melleimet? Nagyon kicsik,70A. (+kép)
Kb. olyan a mellem, mint Keira-nak, és amúgy alkatra, arcra is így nézek ki. Szerintetek megnagyobbíttassam?
18L
képet! :)
no hát aki olvasgatta a régebbi, ehhez hasonló kérdésekre írt hozzászólásokat, akkor az tudja, mi következik:
amorf ördögök dalszöveg: "akkor is ha kicsi, akkor is ha nagy, nincsen a világon szebb, mint a cici"
Ennyi a lényeg :)
Ha ilyen vékony vagy, mint Keira, akkor kezdj el egy kicsit hízni, és akkor majd a melled is megnő. Egyáltalán nem szép egy kiálló csontú nő. Ezért kicsik a melleid.
Azt a pénzt meg költsd másra. Nem biztos, hogy a műtét a megoldás.
Nekem is ekkora van.
Fogad el hogy lapos vagy.
Én elfogadtam.
A barátomat nem is érdekelte hogy ilyen kicsi.
19/L
Nem kell, aki szeret az azért fog amilyen vagy, nekem semmi bajom nincs a kis mellel, csak a média fúj fel mindent, mint mindig... Azért mert a TV be is ezt adják meg látjuk, mindenkibe sajnos ez van rögzűlve már h nem elég az ami van, és h a nagyobb a jobb... Hülyeség, hogy néz már ki némely Plaxmate, nevetségesen áll a nagy mellük, igaz a férfiak a látványtól jönnek izgalomba, és énis, de hidd el a pasid elfog fogadni igyis, és nem foglya megszólni h mekkora a melled, ha meg igen akk nem Ő az igazi.
Remélem hasznos voltam!
Szerintem nem kell semmilyen műtét. A természetesnél nincs szebb.
Különbenis!!!! Feleslegesen minek feküdnél kés alá?????
Szia
nekem ugyan nincs próblémám a mellemmel,
de azt szeretném ha tudnád, az egyik barátnőm is ezena véleményen volt( Műtessem? naon kicsi)
Őt nem lehetett lebeszélni a műtétről. elment és utánna hatalmas fájdalmakkal küszködött. míg végül visszament az orvoshoz. kiderült,h azonnal ki kell szedni a szilikont.
és utánna maradt neki egy heg amit csakújabb műtéttel lehet majd eltávolítani.
Ne az legyen a célod,h mindenki forduljon utánnad.
és nem a melledet nézik meg legelsőnek.
Szerintem ne műtesdnaon meg fogod bánni
és ha hasonlítasz arra a sztárra akk mért ezt használod ki?
arra nem gondolsz,h ő sem műtette magát?
mert elfogadta magát olyannak amilyen
Próbáld meg te is
Emese
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!