Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megműttessem magam, ha nagyon alacsony vagyok?
173 cm vagyok, egyszerűen nem tudom magam elfogadni...
Édesapámnak vannak kapcsolatai (szívsebész), le akar beszélni a dologról, de ő is látja, hogy már lassan depressziós leszek a dologtól.
Semmi nem jön össze az életemben.
17/F
????????
nincs magasító műtét...
vagy cska én nem tudok róla?
173? az átlagos
és nagyon sok olyan dolog van, aminek a segítségével "kiemelkedhetsz" a tömegből.
Ezért kés alá feküdni felesleges...
Ha meg lelkileg nem bírod feldolgozni, akkor először egy pszichológussal beszélj!
A "semmi nem jön össze az életemben"-re meg térjünk vissza 40-50 év múlva.
Fel a fejjel! :)
Első.
Lehet, hogy nőnek operáltatja magát. Ott elfogadható a 173cm. Mondjuk fiú ként is. Nem tudom minek kell itt a dráma.
Magasító műtét nem létezik!!!
Nem vagy alacsony.
Én is ennyi vagyok x'D
Jah és ahogy az előttem szólok is mondták : Menj pszichológushoz!!
14/F
Anyukám szavaival élve, nem én vagyok magas, hanem a többiek besültek XD Általánosban Én votlam az első a torna sorban...aztán a második...Gimiben 3. majd vége felé 4....Fősulin úgy álltunk össze mint a birkák XD De ott sem Én voltam a legmagasabb....volt aki magasabb volt és sokan hozzám hasonlóak voltak..a többség megütötte a 170-et, csak pár 160-as maradt.Amint élem minden napjaimat, már a suli falán kívül néha még Én érzem magam kicsinek a 174 cm magasságommal...igaza volt anyumnak :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!