Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megműttessem a melleimet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megműttessem a melleimet? Nagyon kicsik,70A. (+kép)

Figyelt kérdés

Kb. olyan a mellem, mint Keira-nak, és amúgy alkatra, arcra is így nézek ki. Szerintetek megnagyobbíttassam?

18L

[link]

2010. júl. 2. 09:20
1 2 3
 11/27 Fülünyúl ***** válasza:
100%

Te nem vagy normális esküszöm. Hány pasi rajong Keiráért? Erre gondolj, és rájössz, hogy hülyeség volt a kérdésed.

Amúgy mint orvos mondom neked, hogy minden műtéti beavatkozás elég komoly macera és stressz a szervezetnek, biztos hogy szeretnéd ennek a procedúrának kitenni magad? Plusz a műtéttel nem érnek véget a megpróbáltatások, utána is sok problémát tud okozni. Eleve az implantátumokat cserélni kell időközönként, és nem azért mert tönkremegy, hanem mert a tested is folyamatosan változik, elmozdulhatnak például, így újra és újra kiteszed magad egy műtétnek. A sokadik után már nem tudják hova tegyék a bemetszéseket a sebészek, tele leszel hegekkel a melleden és körülötte.

2010. júl. 2. 09:56
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne. 18F
2010. júl. 2. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:

fölösleges. szerintem csak felesleges problémákat okozna a szilikon hosszú távon. fájnának a varratok, ha hajlamos vagy rá, vagy rossz esetben gyártási hibásat kapsz és kiszakad, meg stb. csak egy halom bajjal járna.

meg, ha bárni gond vagy probléma idpvel felmerül és ki kell szedetni akkor hogy néz márm ki egy lógó löttyett mellbimbóval rendelkező börcafat?

jóvagy íg ahogy vagy. nem kell változtatnod :) fogadd el magad és jobb lesz minden :)

2010. júl. 2. 10:12
 14/27 anonim ***** válasza:
nekem tetszik :D aranyos a kis mell
2010. júl. 2. 10:30
 15/27 anonim ***** válasza:

NEHOGY HOZZÁ NYÚLJON VALAKI IS!!! Rengetegen szeretik a kis melleket. Többek között én is.

19/F

2010. júl. 2. 10:30
 16/27 anonim ***** válasza:
nekem is bejönnek a kis mellű csajok 19/F
2010. júl. 2. 11:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért: Én is iylen vékony vagyok, mint a képen a csaj, nehezen tudok hízni sajnos.. ha meghízom a melleim is nőni fognak? 19/L
2010. júl. 2. 12:27
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem se.
2010. júl. 2. 12:43
 19/27 anonim ***** válasza:

12:27 lány,

nem biztos. van rá esély, de...

nem tudom hogy nézel ki, de szerintem pont így vagy jó :)

2010. júl. 2. 13:19
 20/27 anonim válasza:

A kiss mellnek csak elönye van.

-Nincs macerás melltartógond,

-Kisebb esély a mellrákra,

-melltartó nélkül sok alkalom van,

-nem vagy kitéve a mellörülteknek (ezek vagy nem, vagy keveset, vagy túl sokat szoptak csecsemökorukban)

-fantasztikus esélyed van a jó alakra,

-fantasztikus esélyed van az igényes finom pasikra,

-a fenék- és combizom elsöprö hatása elsödleges lesz,

-arcod, kezed vonzani foga a pasikat

Örülj a kis mellednek, légy büszke rá!

Az átlagos v nagymellü nök mindig elégedetlenek magukkal a többi tesrészük miatt, arról nem beszélve, hogy csak a kis mell marad tartós!!!!

Tapasztalatból mondom ca 40 kapcsolat és 2. feleség után:

A kismellü nöknek különös vonzereje van, a lényeg, hogy a többi tesrész rendben legyen, lehetöleg dolgozz rá, hogy izmos légy.

A szexben igazán igényes pasik a kis melleket részeséitik elönyben (magam is) Anatómialilag és antrpologiailag is elöny a kis mell.

Nekem 40 felett a tapasztalatom, hogy a kis mell, mint testi tulajdonság a legtöbb esetben veleszületett intelligenciával és érzékiséggel párosul.

SEMMI MÛTÈT!

2010. júl. 2. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!