Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megműttessem a melleimet? Nagyon kicsik,70A. (+kép)
Kb. olyan a mellem, mint Keira-nak, és amúgy alkatra, arcra is így nézek ki. Szerintetek megnagyobbíttassam?
18L
Kulgy egy fotot magadrol s oszt megmondom:p
de komolyan 20F
Kedves 15:21-es,
Azért ez amit leírtál erős hülyeség már ne haragudj, hogy mellmérettől teszel függővé intelligenciát, érzékiséget és a többi testrész formásságát. Ez egy elég sánta önvakítás.
Mondom ezt mint nagymellű, de vékony alkatú, akinek feneke, combja, hasa éppúgy rendben van. A mellem sem lóg, edzek, tehát izmom is van, 53 kg vagyok a 170 centimhez, nem tartom magamat kevésbé intelligensnek vagy érzékinek mint egy kismellű nemtársamat. Egyszóval kikérem a nagyobb mellűek nevében a töméntelen sok hülyeséget amit összehordtál.
A mellrák valószínűsége mellmérettől szintén független, nem a sejtmennyiség határozza meg, ez szintén nem helytálló kijelentés volt.
Egyszóval ilyen hülye álérveket felesleges kreálni, a lényeg, hogy mindenki más, mindenkinek más az ízlése is. Egyszerűen önmagát kell elfogadnia annak, aki elégedetlen. Ha ez megvan, meg fogja találni a helyét a világban. De attól sem kevesebb, sem több nem lesz valaki, hogy mekkora melle van, ez baromság.
Itt is olvashatja a kedves kérdező, hogy sok férfi bizony a kis mellű nőket szereti, ezért ugyanúgy fog magának társat találni, mint bárki más.
Jaj..
A lányoknál/nőknél mindenki ezt kérdezgeti? Nincs nagyobb problémátok? Aki szeret, az e miatt nem hagy el, sőt van aki ezt szereti. (én is például)
Ne aggódjatok már..
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:21
Mint ahogy azt már megírták előttem, ORBITÁLIS BAROMSÁGOKAT hordtál össze. Azt hittem egy 40-es férfinak több esze van.
Ez a kisebb az esély a mellrákra--ezt honnan szedted??...Már ha szabad tudnunk...Valami statisztika?
Az ember, ha hajlamos rá, sajnos rákos lesz. De ez független a nők mellméretétől!
nem vagy kitéve a mellörülteknek--ebben igazat kell, hogy adjak. Kedves kérdező! Rettenetesen idegesítő, mikor nem is ismerkedni akarsz, hanem pl.: a benzinkúthoz mész tankolni, és a kutas fiú, ha kevesebb pézt adnál neki, észre sem venné, mert - megpróbálja nem feltűnően csinálni, de nem sikerül niki - majd' kiesik a szeme, úgy bámulja a cicidet...azonban a zárójeles rész ennél a pontnál is ostobaság!
A jó alak sem a mellméreten múlik. Sport, táplálkozás stb. kérdése is.
A pasikról meg annyit, hogy nem csak az a pasi igényes, aki a kismellű nőkre bukik...ez is valami idiótaság.
Nagymellű nő vagyok és most is, mintahogy mindig igényes pasijaim voltak. Most akkor ez hogy van?
a kis mell, mint testi tulajdonság a legtöbb esetben veleszületett intelligenciával és érzékiséggel párosul. Hát ezt sem értem. Volt szomszédeom kismellű. Csúnya, és hogy-hogynem, olyan igénytelen környezetben nevelte - egyedül, mert a párja elhagyta mikor terhes lett - a gyerekét, hogy a gyámügy elvette tőle. Ja és pluszban még olyan ostoba volt, hogy a magyar ABC-t nem tudta kikérdezni a gyerektől
Hogy valaki beléd szeret-e, az nem a memllméreteden múlik
Inkább enni kéne.
Picit hízni.
A mell ugyanis zsírszövet.
Ha túl alacsony a testzsírod akkor nem is lesz soha melled, hiába szilikonoztatsz közte lesz 2 tenyérnyi távolság mert nem volt eredetileg mellszöveted.
Te mirőlbeszélsz? Keira a legjobb csaj! imádom!
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!