Szerintetek megműttessem a fitymafékem?
Lankadt állapotban nincs probléma gond nélkül hátra tudom húzni a bőrt viszont merev állapotban nem megy teljesen hátra hanem a makk alatt kb 2 milliméterrel megáll és onnantól nem tudom lejjebb húzni. Önkielégítésnél nem akadályoz. Szerintetek mit tegyek?
15/F
Sztem még fiatal vagy,... nem tudni, ez lesz-e a végleges méreted, vagy még növőfélben vagy-e!? Ha azonban a féked a makkodat önmaga alá húzza, akkor részemről nem kérdés, mit kéne tenned...
A döntést neked kell meghoznod, neked kell érezned azt, hogy ez neked most, illetve a későbbiekben okoz(hat)-e problémá(ka)t vagy sem!? Mi innen ezt reálisan nem fogjuk tudni megállapítani.
Íme, egy kis segítség a döntésben:
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Hali!
Én annyit fűznék hozzá előbbiekhez, hogy sztem ne parázz szólni, ha baj van, még a végén tényleg lesz miért paráznod, ha most ezzel nem vagy képes szembenézni... o.O
Anyukád/Szüleid fia vagy, ők a felelősek érted egészen felnőttkorodig! Mindenképpen tudniuk kell tehát arról, ha valamivel nem vagy elégedett önmagaddal kapcsolatban, ha vmi bajod van, mert szeretnek, féltenek, ezt ne érezd cikinek! Sokan félelemből, gyávaságból agyonfilózzák magukat, na ők nem fogják egyhamar megoldani a problémájukat, viszont elhiszik az általuk magukba bebeszélt félelmeiket, képzelgéseiket, hogy "--Jaaaj, így meg úgy fognak hozzászólni és milyen xar lesz... Tökre gáz!"... meg efféle hülyeségeket.
Elhiheted, ha neked bajod van, azt ők is a sajátjuknak érzik némiképp, emiatt melléd állnak és törekednek a helyzet mielőbbi megoldására. Nem hinném, hogy ebből neked problémád származna, viszont büszke lehetsz majd magadra azért, mert felülemelkedtél a saját félelmeiden, hogy megoldd a bajodat, és egészéges, bordog fiatal felnőtt legyél! :-)
Sose félj elmondani a bajodat annak, akiben teljesen megbíz6sz! Sokkal cikibb az, ha a bajt nem kezeled, inkább elhanyagolod, amikor minden baj megelőz7ő! :-)
Üdv: EE
A fékátvágás nem egy durva műtét, mint a körülmetélés, ami rengeteg bajjal járhat. Ezért ne félj tőle! Gyors műtét, hamar rendbe is jössz utána, nem érdemes megvárni a nemi aktust vele, ahol aztán föl is szakadhat. Bár akkor itt az megoldódik általában, csak jól megijeszti mindkét felet :)
Átvágják és aztán vígan csúszkálhat le-föl a bőr.
Ne félj tőle, nem is fogsz érezni semmit a műtét során!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!