Megműttessem a melleim?
Figyelt kérdés
Bunkók kíméljetek.
Szóval nagyon kicsik a melleim és ha megműttetném őket nagyobb lenne az önbizalmam meg nőiesebb lennék. (18 leszek)
2011. aug. 21. 16:05
1/26 anonim válasza:
Annyira nem kicsik.. Az enyémek kisebbek. Egyébként nem nekünk kell eldönteni, hanem neked.
2/26 anonim válasza:
Azta,hogy le vagy égve :D
Egyébként meg,meg ne műtesd!!
Én is 18 vagyok és nekem sem sokkal nagyobb,sőt...
Még nőni fog úgy is :)
3/26 anonim válasza:
Ne! Nagyon természetellenes hatása lenne, meg amúgy is nőhet még.
4/26 A kérdező kommentje:
Csak a véleményetek érdekel, és nem hinném hogy sokat fog nőni... :(
2011. aug. 21. 16:12
5/26 anonim válasza:
Még 28 sem vagy,gondolom még tanulsz,tehát neked nincs rá pénzed és a szüleid nem hinném,h ezt finanszíroznák. Hacsak nem gazdagok.18 évesen még pont nem ezen kéne gondolkoznod...Ezzel ráérsz majd minimum 23 évesen is gondolkodni,addigra megnő akkorára amekkorára meg van írva a nagykönyvben. Az enyém sem nagyobb amúgy és én már 24 vagyok. :)
6/26 anonim válasza:
",addigra megnő akkorára amekkorára meg van írva a nagykönyvben"
Vagy nem.
8/26 anonim válasza:
mért nem? Már 20 éves korára megnő,utána nagyon ne reménykedjen,én sem tettem mert már nem nőttek. :(
9/26 anonim válasza:
Különben is inkább örülj,h nem nagyok.
Ez,hogy tetszene rajtad 30-40 év múlva? A műmell meg undoríttóbb,fiatalon is!Előző2 voltam
10/26 anonim válasza:
ma 16:17
Én 20 vagyok, és kb 15 éves korom óta alig nőtt valamit, abban az "aligban" meg elvileg benne van a fog.gátló is, tehát magától még ekkora se lenne. Alkati kérdés, hogy kinek meddig és mekkorára nő. Lehet, hogy nőni fog még neki, de egyáltalán nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!