Rondák a melleim, megműttessem? (infók lent)
16/L vagyok, előre mondom, hogy természetesen várni fogok 18 éves koromig vele, ez biztos.
De az nem természetes, ahogyan kinéz. 12 éves koromban kezdtek el nőni, és "leálltak a fejlődésben". Olyan fél évig nőttek, aztán elkezdtek lógni, és most olyan alakja van, mint a "kecske tőgye." Undorító, és annyira lelomboz.
próbáltuk a kineziólógus mellmasszás-kezelését fél évig, semmit sem használt, csak még puhább lett tőle. Kipróbáltuk a galvánáram kezelést, spec.krémmel együtt, az se használt.
Aztán elmentünk anyával nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy már nem fog nőni többet, ilyen alakja van, és így fogadjam el magam.:((
Annyira szíven ütött, és el vagyok keseredve:((
3 fiúkapcsolatom volt eddig, de amikor "a témára" jutottunk volna, nem mertem megmutatni egyiknek sem a "mellemet", mert szinte nem is azok..
Aztán a legutóbbinak megengedtem, hogy...csókolgassa(ugye értitek)de NEM ÉREZTEM SEMMIT!
Mit tegyek??:(
Bizony vannak ilyen lányok/nők, akiket ilyen "csőmellel" áldott meg az ég, sajnos. Erre más megoldás nincs mint a műtét, ha téged ez tönkretesz lelkileg (márpedig ahogy olvasom, tönkretesz) akkor csináltasd meg. Úgy látom anyukád nagyon melletted van és segít neked, beszéljétek meg, hogy mostantól 2 év van még 18 éves korodig, szedjétek összeg az összeget. Segíts be te is, zsebpénzedet gyűjtsed szorgosan, esetleg diákmunkát is vállalhatsz.
Ezen sajnos más nem fog változtatni csak a műtét. Sajnálom! :(
Ha emiatt nem tudod elfogadni magad, és ennyi testi-lelki problémát okoz, műttesd meg, de ahogy te is mondtad, várj 18 éves korodig.
Addig is kitartás és sok sikert kívánok a majdani műtéthez:)
köszönöm a válaszokat!
:)
kicsit félek a műtéttől, mert én is szeretem a természetességet.
Jó dolog a természetesség de ugye vannak ilyen fura (itt kellemetlen) tréfái.
A műtéttől ne félj, fájni nem fog, és utána nagyobb lesz az önbecsülésed is:)
Nem lehet, hogy valami hormonzavar?
Azt még érdemes lenne megnézetni.
Még időben vagy - siess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!