Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rondák a melleim, megműttessem...

Rondák a melleim, megműttessem? (infók lent)

Figyelt kérdés

16/L vagyok, előre mondom, hogy természetesen várni fogok 18 éves koromig vele, ez biztos.

De az nem természetes, ahogyan kinéz. 12 éves koromban kezdtek el nőni, és "leálltak a fejlődésben". Olyan fél évig nőttek, aztán elkezdtek lógni, és most olyan alakja van, mint a "kecske tőgye." Undorító, és annyira lelomboz.

próbáltuk a kineziólógus mellmasszás-kezelését fél évig, semmit sem használt, csak még puhább lett tőle. Kipróbáltuk a galvánáram kezelést, spec.krémmel együtt, az se használt.

Aztán elmentünk anyával nőgyógyászhoz, és azt mondta, hogy már nem fog nőni többet, ilyen alakja van, és így fogadjam el magam.:((

Annyira szíven ütött, és el vagyok keseredve:((

3 fiúkapcsolatom volt eddig, de amikor "a témára" jutottunk volna, nem mertem megmutatni egyiknek sem a "mellemet", mert szinte nem is azok..

Aztán a legutóbbinak megengedtem, hogy...csókolgassa(ugye értitek)de NEM ÉREZTEM SEMMIT!

Mit tegyek??:(

2009. jún. 27. 21:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nem merek bulizni sem, mint a többiek, és CSAKIS A R@HADT melleim miatt!!
2009. jún. 27. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
98%

Bizony vannak ilyen lányok/nők, akiket ilyen "csőmellel" áldott meg az ég, sajnos. Erre más megoldás nincs mint a műtét, ha téged ez tönkretesz lelkileg (márpedig ahogy olvasom, tönkretesz) akkor csináltasd meg. Úgy látom anyukád nagyon melletted van és segít neked, beszéljétek meg, hogy mostantól 2 év van még 18 éves korodig, szedjétek összeg az összeget. Segíts be te is, zsebpénzedet gyűjtsed szorgosan, esetleg diákmunkát is vállalhatsz.

Ezen sajnos más nem fog változtatni csak a műtét. Sajnálom! :(

2009. jún. 27. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Az előzővel egyetértek.Alapvetően a természetesség híve vagyok,de ha valakit ennyire zavar már,akkor éljen az orvostudomány adta lehetőségekkel. Amúgy nemigazán tudom elképzelni,hogy milyen lehet. nekem sincs tökéletes alma formáju,feszes,kerek cicim.:-)
2009. jún. 27. 22:03
 4/13 Mirk ***** válasza:
93%

Ha emiatt nem tudod elfogadni magad, és ennyi testi-lelki problémát okoz, műttesd meg, de ahogy te is mondtad, várj 18 éves korodig.

Addig is kitartás és sok sikert kívánok a majdani műtéthez:)

2009. jún. 27. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

:)

kicsit félek a műtéttől, mert én is szeretem a természetességet.

2009. jún. 27. 22:46
 6/13 Mirk ***** válasza:
93%

Jó dolog a természetesség de ugye vannak ilyen fura (itt kellemetlen) tréfái.

A műtéttől ne félj, fájni nem fog, és utána nagyobb lesz az önbecsülésed is:)

2009. jún. 27. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy valami hormonzavar?

Azt még érdemes lenne megnézetni.

Még időben vagy - siess!

2009. jún. 28. 02:52
 8/13 A kérdező kommentje:
mondom, elmentünk nőgyógyászhoz, aztán még egy teljes körű kivizsgálásra bementem a kórházba(nem csak a mellem miatt), és semmi. Ilyen.Kész, el kell fogadnom.
2009. jún. 28. 09:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyugodtan műttesd meg. Én ami beszámolót olvastam olyanoktól, akiknek jól sikerült a műtét, csak úgy sütött belőlük a boldogság. Általában nem azokat a mellműtéteseket ítélik el az emberek amúgy sem, akik ízléses normális mellet csináltatnak maguknak, hanem akik 300 köbcentis lufikat betetnek, hogy szinte eltakarja a fejüket, na mert az tényleg k...s. Válassz egy 75B szerű méretet és mondd meg az orvosnak, a formára koncentráljon, és ne a méretre. Egyet fog veled érteni. Én is megcsináltatnám, hiszen egy életed van. Nem vagy muszáj elfogadni, hát hiszen fodrászhoz, kozmetikushoz is járunk, a hónaljunkon se hagyjuk nőni a szőrt, szóval senki se néz ki olyan ősasszonynak, még aki olyan hűde természetes, az se. Nő vagy, jól akarsz kinézni, ez a természetes. Sok sikert!
2009. jún. 28. 18:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben én is megműttetném. Nagyon fontos, hogy mit gondolsz magadról és milyennek látod magad, mert azt sugárzod kifelé. A műtét után boldogabb nő leszel! És az életben csak az számít, hogy boldog légy.... Tudod :)
2009. jún. 28. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!