15 éves elmúltam, volt már folyásom, vannak melleim, nomális mérteűek. Mért nem jött meg?
Figyelt kérdés
Viszont sokáig éjszaka bepisiltem de az elmúlt úgy nyár elején.Mi lehet a gond?2011. okt. 5. 17:17
1/3 anonim válasza:
nekem se jött még meg én is 15 vagyok ne aggodj majd el jön az ideje de ha nem jön meg 17 után se akk menj nőgyógyászhoz
2/3 anonim válasza:
Jobb lenne ha orvoshoz mennél, de inkább a bepisilés miatt. A menstruációval egy pár hónapot várhatsz, de ha 16 éves korodig sem jön meg, akkor menj orvoshoz.
3/3 anonim válasza:
szerintem nem baj még ha nem jött meg neked. de ahogy az hozzászólók is mondták ,akkor menj orvoshoz, ha 16-17 korodra sem jön meg.
nekem 11 évesen jött meg, most vagyok 13 éves.
igazából ne röhögjetek ki, de nekem is sokszor előfordul, hogy éjszaka bepisilek, főleg, amikor fáradtabb. stresszesebb vagyok. :////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!