Ha nem gombám van, hanem mondjuk más, vagy az is lehet, hogy nincs is bajom, csak valami irritáció miatt van folyásom, és használok Canesten kombit, akkor árthatok magamnak?
Viszket, csíp, fáj a nemiszerved? Kellemetlen illata van a folyásodnak?
Ha nem akkor semmi bajod, és igen, árthat a hüvelyflórádnak.
Amikor jön akkor sárgás, vagy ha rászáradt a bugyira, vagy a bugyin van, akkor?
Az égő érzés mikor van?
Direkt hófehér papírral töröltem meg magam, hogy lássam, és már akkor sárgás volt.
Mosakodás után kezd égni. Akkor is, ha sima vízzel mosom magam :-(
Köszi, hogy válaszolsz!!
Hát igen, az tűnne logikusnak, hogy valami vegyszerre vagy érzékeny, ami valamelyik samponodban vagy fürdőgéledben, vagy intimlemosódban van
ha gomba is, nem tűnik átlagos gombának, szerintem jobban teszed, ha orvost kérdezel, tudom ezt mondani nem sok segítség
Esetleg nem lehet valami a vízben?
Vagy a csaptelepen, vagy a kádban/tusolóban.
Ha kádban fürdesz, nem használsz véletlen fürdőhabot, illóolajat, vagy fürdősót vagy akármi? Vagy nincs esetleg nagyon vegyszeresen tisztítva a fürdő?
szerintem sima baba vagy dove szappanra nem vagy allergiás, az intimlemosó jóval valószínűbb
szüneteltesd az intimlemosót, és akkor lehet, hogy javul a helyzet
ha nem, akkor mindenképp orvost kérdezz, mert mást nem tudok ajánlani, és az égő érzés nem normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!