Nagyon pici melleim lettek szoptatás után, elolvasnátok?
Figyelt kérdés
Tudna valaki nekem Pécsett vagy Budapesten olyan plasztikai sebészt aki nem eget verő áron de felelősségteljesen dolgozik?Nagyon rosszul érzem magam a bőrömben,szeretném megnagyobbíttatni a melleimet mert szoptatás után olyan picik lettek hogy szonte csak bőr van semmi más...!Aki tud kérem segítsen!2010. aug. 25. 17:59
1/8 anonim válasza:
Szia!
Nekem Budapesten csinálta Dr Urszán Albert.
Felvarrás szilikonnal együtt 850 ezer Ft volt.
A sima szilikon 690 ezer Ft-tól kezdődik.
Ő nagyon közvetlen és a természetes hatásra törekszik.
Na vélemény?
2/8 anonim válasza:
Én nem találtam olcsóbbért...
Nekem is szükségem lenne rá...:(
3/8 Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza:
Hasonló áron tudod megcsináltatni 600 000-tól ha szeretnél jó minőségü implantatumot,az árakat az implantatum árak nagyban befolyásolják,a melleid visszanyerhetik régi szépségüket..
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Részletfizetést hogy lehet ilyen esetben elintézni?
2010. aug. 26. 13:19
5/8 anonim válasza:
Első vagyok. Ha a linkre kattintasz ezt is meg tudod nézni...
6/8 anonim válasza:
én állami kórházban fogom csináltatni, én a szent imréről nagyon jókat hallottam, 5-600 ezerből megvan amit szeretnél.....sajnos szintén zenész!......egyébként meg a medicredit-tel szerződött orvosoknál van lehetőség részletre, akarom mondani hitelre!!!
7/8 anonim válasza:
Én 450ezerért csináltattam "protekciósan", de már feljebb mentek az árak. :(
8/8 anonim válasza:
Én az Uzsoki kórházban csináltattam dr Faludi Sándornál, most lesz egy éve, hogy megcsináltattam, csak jókat tudok róla mondani! 500 ezer Ft volt az egész. Először (kb. 2 hónappal a műtét előtt) az implantátum árát kellett befizetni (300 ezer Ft), a műtét napján 100 ezer Ft műtéti költséget, az orvosnak meg akkor kellett fizetni, amikor tudtam. Én a második kontrollvizsgálaton adtam neki oda a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!