Megműttessem a melleim?
Bunkók kíméljetek.
Szóval nagyon kicsik a melleim és ha megműttetném őket nagyobb lenne az önbizalmam meg nőiesebb lennék. (18 leszek)
Az ég világon semmi baj nincs a melleddel, se a méretével, se a formájával, és hatalmas vétek lenne szétszabdaltatni egy dokival, hogy aztán az egyik erre álljon, a másik amarra.
Teljesen normális a mérete is, nem nagy, és ennyi. Nem is fog lógni 20 évesen, és nem fogod átdobni a hátadon 30 évesen.
A mellműtétet pedig ne úgy képzeld el, hogy egyszer megcsináltatod, és még nagymama korodban is tökéletes lesz, azt kb. 5 évente újra kell csinálni. A bőr ugyanúgy megnyúlik és lógni kezd, mint természetes melleknél, az implantátum elöregszik, cserélni kell, stb. Bár ezt ritkán reklámozzák a dokik, úgy vannak vele, majd rájössz magadtól, hogy vissza kell menni megint otthagyni egy millát, ha rálépsz.
Nem beszélve arról, hogy hány celeb rohangál gusztustalan, eltolt izékkel a mellkasán, pedig biztos, hogy nekik volt pénzük orvosra.
Ha nőiesebb akarsz lenni, akkor legyél az, ez nem mellméret kérdése.
Ha akarsz egy kis önbizalmat, melltartó nélkül, vékony felsőben sétálj egyet valami forgalmas helyen, és számold össze, hányan esnek hasra. :)
Én azt hittem, hogy kb akkorák lehetnek, mint nekem. De a Tieid hatalmas dudák az enyémhez képest és nekem eszem ágában sincs megműttetni, pedig még melltartót se kapok rájuk olyan kis minik, de nem vagdaltatom magam, főleg, hogy a párom el van még ezektől is ájulva, imádja őket! Mindennap dícséri, hogy picik, formásak aranyosak a cicijeim. Ha nekem csak fele ekkora lenne, lehet a párom az első randin köszönte volna szépen. És 2 párom volt, mindkettőnek így tetszettek, a pasik nem szeretik a nagy melleket!
Meg ne műttesd!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!