Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Túl nagyok a melleim a TB...

Túl nagyok a melleim a TB támogatja a műtétet?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és nagyon nagyon a melleim és zavarnak, egyrészt nehéz rájut találni melltartót, ruhát... A pólók azért nem jók rám, mert a mellem túl nagyok... A hátam is fáj miattuk és fájnak is a melleim pl. futás után.... Piszkálnak is miatta, persze tetszik a fiúknak, a barátom is szereti de meguntam, hogy mindig "csöcs"-nek meg hasonlóknak hivnak és mindig meg akarják fogdosni....

[link]

kb nekem is ekkora eredetiben... :/

TB támogatja-e a műtétemet vagy nekünk kell fizetni? Illetve megcsinálnák-e ?

2011. okt. 19. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egészségi problémát okoz,ilyen pl a rendszeres hátfájás, tehát kihat az egészségi állapotodra, akkor fizetik, de biztosat a háziorvosod tudna mondani. Ha TB alapon akarod megcsináltatni, úgyis fog kelleni beutaló.
2011. okt. 19. 12:19
 2/9 A kérdező kommentje:
édesanyám nem támogatja, szerinte hülye vagyok és nem kell ez.... de engem nagyonnagyon zavar és kényelmetlen is, de gondolom mivel még nem vagyok 18, ha ő nem egyezik bele, meg sem műtenek...
2011. okt. 19. 12:22
 3/9 A kérdező kommentje:
nekem kicsit kompenzálja az, hogy nem vagyok olyan vékony mint a lány a képen, de azért igy is hatalmasak, és annak is látszanak.. szeretek csinosan öltözni, nem fogok azért zsákot hordani mert piszkálnak de ez igy nem jo :( tisztára el vagyok keseredve
2011. okt. 19. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
18 éves korod előtt nem fognak megműteni, mert addig még nőhat, változhat a melled. Utána meg nem kell anyukád beleegyezése. Háziorvossal mindenképp beszélj.
2011. okt. 19. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, amikor a nagy mell hátfájást vagy netán gerincbántalmakat okoz, akkor van rá TB-támogatás. De részleteket csak orvos tud mondani.
2011. okt. 19. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

És ilyen vékony is vagy?

Mielőtt megműtteted megfoghatom? :D

2011. okt. 19. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha édesanyád nem támogatja tényleg nem tehetsz semmit, és sajnos a piszkálódást is el kell viselni, vagy valami frappáns visszaszólással lefegyverezni a piszkálódókat.

Amit viszont mindenképp ajánlok, a gerinctorna, mellyel megerősítheted a has, hát és a gerincedet tartó izmokat, mert ezzel elkerülheted a gerincferdülés kialakulását és az ebből adódó további problémákat, pl gerincsérv.

Sok praktikus eszközzel teheted élvezetessé és változatossá a tornát. Én gerincsérves vagyok és gimnasztikai labdát, dinamikus ülőpárnát és gumiszalagot használok a napi tornagyakorlataimhoz, aszerint, hogy mikor melyikhez van kedvem.

2011. okt. 19. 17:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Utolsó: Én is gerincsérvers v agyok... :( Plusz lumbágó és nyitott gerinc.... :/ és iszonyatosan tud fájni..

Utolsó előtti: Írtam már, hogy nem, ennyire nem vagyok vékony, inkáb olyan, mint a képen látható szőke lánynak. [link]

2011. okt. 21. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Oh az a szőke lány...
2015. máj. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!