Túl nagyok a melleim a TB támogatja a műtétet?
16 éves vagyok és nagyon nagyon a melleim és zavarnak, egyrészt nehéz rájut találni melltartót, ruhát... A pólók azért nem jók rám, mert a mellem túl nagyok... A hátam is fáj miattuk és fájnak is a melleim pl. futás után.... Piszkálnak is miatta, persze tetszik a fiúknak, a barátom is szereti de meguntam, hogy mindig "csöcs"-nek meg hasonlóknak hivnak és mindig meg akarják fogdosni....
kb nekem is ekkora eredetiben... :/
TB támogatja-e a műtétemet vagy nekünk kell fizetni? Illetve megcsinálnák-e ?
És ilyen vékony is vagy?
Mielőtt megműtteted megfoghatom? :D
Ha édesanyád nem támogatja tényleg nem tehetsz semmit, és sajnos a piszkálódást is el kell viselni, vagy valami frappáns visszaszólással lefegyverezni a piszkálódókat.
Amit viszont mindenképp ajánlok, a gerinctorna, mellyel megerősítheted a has, hát és a gerincedet tartó izmokat, mert ezzel elkerülheted a gerincferdülés kialakulását és az ebből adódó további problémákat, pl gerincsérv.
Sok praktikus eszközzel teheted élvezetessé és változatossá a tornát. Én gerincsérves vagyok és gimnasztikai labdát, dinamikus ülőpárnát és gumiszalagot használok a napi tornagyakorlataimhoz, aszerint, hogy mikor melyikhez van kedvem.
Utolsó: Én is gerincsérvers v agyok... :( Plusz lumbágó és nyitott gerinc.... :/ és iszonyatosan tud fájni..
Utolsó előtti: Írtam már, hogy nem, ennyire nem vagyok vékony, inkáb olyan, mint a képen látható szőke lánynak. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!