Támogatja még a TB a mellkorrekciós műtétet? Tudomásom szerint tavaly még igen, de manapság? Már úgy görbül a gerincem a súlyától, hogy pár év alatt 7cm-ert "összementem" . :- (
Tudnak, és a TB akkor támogatja, ha egészségügyi okai vannak.
Én nagyon sajnálnám, ha megtennéd... de ha tényleg ilyen rosszul leszel tőle, akkor beszélj az orvosoddal. És küldj legalább egy fényképet nekem, hogy most hogy nézel ki :-)
Nem küldök képet :)
Amúgy igen, valóban szép és egy ajándék úgmymond,mert a mú soha nem lesz olyan szép mint az igazi nagy cici (ezt a szilikon pártiaknak), de egy bizonyos méret után már kellemetlen. ÉS ha nagy melle vanaz illetőnek akkor ugye úgy kell öltözködnie pl jó lenne rá m-es póló nem lehet, mert l-es jó csak mellbe és stb. Mellesleg egy 75F-es melltartó 5-6000ft és azért abból sem egy kell. Persze a kínai is van,de az ekkorára már nem jó :S Ugye kedves kérdező? :)
Köszönöm a 2 db 0%-os leszavazást.
Megemlíteném, hogy nem meztelen képet kértem - hanem egy képet rólad, mielőtt végleg eltüntetnél egy ilyen szépséget.
Ezen kívül jó választ is írtam, ha nem tűnt volna fel.
Nem tudom, érdemes volt-e egyáltalán válaszolni?
Ilyen kérdésre nem is érdemes válaszolni!
A kérdező már eldöntötte, hogy mit akar és nem kíváncsi az ellenkező véleményekre :(
Pár év múlva majd azt fogja kérdezni, hogy hol ültethet be szilikont.
Lehet engem is lepontozni!
Előzőnek:
Én az előttem "szólónak" válaszoltam, mert egyetértek vele! Te és a hozzád hasonlók mindig lepontozzátok az olyan válaszokat ami nem a ti véleményeteket/döntéseiteket erősíti meg! Ezek nem olyan kérdések amelyekre lehet egyértelmű választ adni. Mindenkinek lehet saját véleménye, azért nem kell lepontozni!
Azt kell lepontozni aki egy eldönthető kérdésre (pl.: 2*2) ír rossz (=3) választ és nem azt akinek véleménye van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!