Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mitől nézhetek ki idősebbnek?

Mitől nézhetek ki idősebbnek?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok és sokkal fiatalabbnak szoktak nézni van hogy 14-15 nek átlagba 16-17 nek és ritkában van hogy annyinak amennyi vagy 18-19 de zavar mert lassan 20 leszek, és szeretnék ennyinek vagy akár többnek kinézni.

Állítólag baba arcom van..de sokat sminkelek számat is nagyra szoktam rúzsozni stb..de gondolkodtam szájfeltöltésen esetleg attól komolyabban néznék ki? Nem igazán érzem magam ez miatt felnőtt szép nőnek és nagyon elveszi az önbizalmam és a nőiességem sajnos és nagyon el vagyok keseredve ez miatt

tegnap 12:48
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
80%
19 évesen nem is vagy felnőtt még. Főleg ha szerinted szájfeltöltéssel felnőtt leszel. Inkább örülj annak, hogy fiatalabbnak néznek, ettől simán tetszel a pasiknak
tegnap 13:11
 2/42 anonim ***** válasza:
65%

Saját magadra is lányként hivatkozol, nem véletlenül.

Nem leszel felnőtt nő 19 évesen bármit is csinálsz magaddal.

Minek sürgeted az időt?

tegnap 13:15
 3/42 anonim ***** válasza:
0%

A babaarc csak előny. Az ilyen nőknek idősként sem kell vagyonokat elkölteni arra, hogy fiatalosak maradjanak.

És hála Istennek, már a tizen-huszonévesek között sem trendi, hogy szándékosan akarnak öregebbnek kinézni.

A mai tinik már a koruknak megfelelően néznek ki, akkor is, ha sminkelnek. Szerteágazóbb és kísérletezőbb a stílusuk, és trendek helyett jobbat teret adnak annak, ami tényleg tetszik nekik.

Az én időmben sokkal öregesebben néztek ki a tinik. Rákvörösre szolizták magukat, ráadásul a Kardashian féle tonnányi vakolat és a túlkontúrozott ajak volt a divat. A legtöbbjük alapozóból is szándékosan választott túl sárgát vagy túl sötétet. Úgy néztek ki, mint egy kiégett 40 éves.

Légyszi, ne csinálj magadból kacsaszájú libát, mert néhány év múlva nagyon meg fogod bánni. Az ilyen nőknek eltorzul az arca a sok töltőanyagtól.

tegnap 13:17
 4/42 anonim ***** válasza:
15%

"Minek sürgeted az időt?"

Talán mert ég és föld a különbség egy 14 éves és egy 19 éves között (akkor is, ha megöregedtél és mindkettő nagyon fiatalnak tűnik a szemedben). Az egyik megy a felsőoktatásba vagy dolgozni, a másik meg még azt se tudja, mi fán terem az érettségi, jogsi, nyelvvizsga.

tegnap 13:27
 5/42 anonim ***** válasza:
83%
A "lány" kifejezés meg nem csak gyereket jelent, sem most, sem régen.
tegnap 13:28
 6/42 anonim ***** válasza:
34%

És ez volt a válaszod a "minek sürgeted az időt" kérdésemre? :D

Nem igazán értem, hogy jön ide ez de ok.

tegnap 13:29
 7/42 A kérdező kommentje:

egyébként nem szerettem volna rögtön ki írni de én még szűz is vagyok és ezért is szeretnék többnek kinézni , meg ha elveszítem attól nem lesz változás? Kinézet vagy belső?

És a másik így ettől hogy legyen önbizalmam? Ettől nincs és a kinézetem miatt szeretném nőnek érezni magam…de még lánynak se érzem magam nem úgy értem hog fiú akarok lenni vagy úgy viselkedem de nem élem át azokat a dolgokat ami ezekhez hozzá tesz. Remélem érthető mert kapcsolatom se volt rozsát se kaptam még senkitől se randi ajándék semmi elhivás szexelni se akarnak velem sokszor gondolkodom öngyilkosságon ez miatt

tegnap 13:32
 8/42 anonim ***** válasza:
72%

Nem baj az, ha fiatalabbnak néznek.

Nem fog ezért hátrány érni.

Úgyis majd a tudásod, munkád fogja eldönteni, hogy mennyire vesznek komolyan. Ebben szerintem a sok smink nem segít. Sőt, inkább fordított hatást érhetsz el vele. Nincs gond a sminkkel, csak a direkt sok smink, meg nagy száj, nem segít abban, hogy komolyan vegyenek.

tegnap 13:35
 9/42 anonim ***** válasza:
0%
#6 Azt próbáltam megvilágítani, hogy miért nem örül egy átlag 19 éves, ha átlag 14 évesnek nézik. De akinek odáig terjed a gondolkodása, hogy előbbi is kislány és utóbbi is kislány és mi a fenét akar ez, annak felesleges magyarázni bármit is.
tegnap 13:36
 10/42 A kérdező kommentje:
Nem örülök neki mert nem segít az ismerkedésben se
tegnap 13:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!