Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » A nőknek miért olyan fontos...

A nőknek miért olyan fontos hogy legyen mellük, hogy hajlandóak a műtétre? És miért fáj nekünk ennyire hogyha kicsi a mellünk?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem jó kategóriában kérdezem, de közben meg azért a mell szorosan összefügg a szexualitással.

Mindezt nőként kérdezem és úgy hogy nekem is mindig fájt, hogy kicsi a mellem és szerettem volna nagyobbat.

És hetero női szemmel is nagyon gyönyörűnek találom a szép női melleket.

Ezzel együtt képtelen vagyok rájönni, hogy miért van ekkora szerepe a nagy női mellnek, hogy ennyi nő képes kifizetni ennyi pénzt és keresztülmenni egy ekkora műtéten, hatalmas fájdalmon.

Olvastam a témában és több nő is azt nyilatkozta, hogy nem érzi magát nőnek így hogy nincs melle, Sőt volt aki azt mondta, hogy nem is akart volna már úgy élni, ha nem tudja megcsináltatni a mellét…

És valamilyen szinten osztom ezt a véleményt, de közben pedig képtelen vagyok választ találni arra hogy miért fontos ENNYIRE a nőknek a mell, főleg hogy a kicsi mell is teljesen normális dolog hiszen rengeteg nőnek van.

Kamaszként én is meg akartam csináltatni, de valamiért, magam sem tudom hogy miért aztán mégsem volt ez már téma a fejemben. Valahogy egyszerűen túl drasztikus dolognak tartom és kicsit félek magamtól hogy nem bírnám elviselni azt hogy a kis mellem helyett két nagy szilikon van ott. De közben Szerintem életem végéig irigy leszek a természetesen nagymellű nőkre vagy akár a szilikonnal elért nagy mellekre és mindig is komplexusaim lesznek a kis mellem miatt.

Melltartó nélkül, bő ruhákban tényleg teljesen lapos vagyok és nagyon rossz érzés ez, de Ezzel együtt egyszerűen nem tudom megmagyarázni magamnak hogy miért fáj ez nekünk nőknek ennyire, ha laposak vagyunk és kicsi a mellünk...

Valaki valami magyarázatot tud erre?

Azért is kérdezem, mert bár már a 20-as éveim végén vagyok de most újra feljött bennem hogy talán mégis meg kellene csináltatnom…

ma 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Pasiként én nem ragaszkodok a nagy cicikhez. Nem mondom, hogy nem nézem meg, de én a kicsiket is megsimogatom, puszilgatom, stb! A kis ciciknek előnyei is vannak .....
ma 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség! Egy nő nem csak két ciciből áll!
ma 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálatok olyan visszatérő kérdés a mell, mint a pöcsméregetőknél a méret 😅.

A nők többet foglalkoznak a mell méretükkel, a pasik a farok méretükkel, miközben nem minden pasi vágyik nagy mellekre és nem minden nő vágyik nagy farokra, illetve nem is ez alapján választ partnert, legalábbis komoly partnert. Nekem is tetszik a kis mell, igaz gyengém a nagy bimbó...

ma 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem baj ha kicsi, csak eredeti legyen! Találkoztam már megcsináltatott mű cicikkel. Nekem nem jött be! F.
ma 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a nők mindenen is képesek stresszelni a külsejükkel kapcsolatban, és a mell csak az egyik ezek közül. Ugyanígy látom a hajat, orrot, szemet, bőrt, testalkatot, ajkat bármit, mint központi téma. Van egy elképzelésük gondolom a nőiességről és nem akarnak attól eltérni
ma 14:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Önbecsülési gondok, a társadalom, média és férfiak befolyása
ma 16:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Visszajelzések miatt.

Tiniként én mindig azt láttam, ha egy nőnek nagy a melle, az kivétel nélkül minden pasinak tetszik, ha egy ilyen nő van a társaságban, ott a kismellűek labdába sem rúgnak.

15 éves voltam semmi mellel (későnérő voltam), és hallottam, mikor a srác, aki titokban tetszett, arról dumált a haverjával, hogy tetszenék neki amúgy, meg bír, de azért nem jönne velem össze, mert később ő nem akarna egy "fiúval" ágyban lenni, akinek laposabb a mellkasa, mint neki.

Ez azért úgy szíven ütött akkor, amikor amúgy sem volt semmi önbizalmam.

Levegőnek is néztek 18 éves koromig a pasik, akkor pár hónap alatt nőtt a semmiből 2 C-s mellem. Évekbe telt megszokni, hogy már nem csak a barátnőimhez fordulnak oda a srácok, furcsa volt, eleinte szoknom kellett, hogy kényelmes hason aludni.

Azóta nincs gondom a pasizással sőt, nyáron néha engem bosszant, ha az ikrekhez beszél valaki, elfeledkezve magáról.

Ez a férfiak miatt is van, túlidealizálják a nagyokat, a boltokban a, b kosárra alig lehet szép, díszes melltartót kapni, a jó, izgalmas melltartók mind nagyok.

Sokan azt is hozzátársítják ösztönösen, hogy nagy mell=sok tej, ilyen evolúciós berögződés lehet.

Ha most eltűnnének a melleim, biztos rakatnék szilikont, annyival pozitívabbak a visszajelzések ahhoz képest, ami fiatalon volt cicik nélkül.

ma 16:43
 8/8 Metionin ***** válasza:
Mert abban a kultúrában nőnek fel, ahol a mell szexualizálva van és a nőiességet "mérik" vele. Nem csak a lányok, hanem a fiúk is.
ma 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!