Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Támogatja még a TB a mellkorre...

Támogatja még a TB a mellkorrekciós műtétet? Tudomásom szerint tavaly még igen, de manapság? Már úgy görbül a gerincem a súlyától, hogy pár év alatt 7cm-ert "összementem" . :- (

Figyelt kérdés
31éves vagyok, serdülő korom óta nagyobb a mellem az átlagosnál. Nem éppen-e miatt zavar, hanem már olyan súlya van, hogy fáj a hátam, a derekam és nagyon húzza a melltartó a vállaimat. A gerincemben már van egy elég nagy görbület vagy befelé hajlás a derekam táján. Van már egy 20 hónapos kisfiam, nem szopiztatom már elég rég óta. Hova forduljak? Végeznek még ilyen műtétet TB támogatással? Tudtok még ilyen kórházat ajánlani, netán orvost is? Milyen tapasztalataitok vannak Aki már régebben megcsináltatta? Könnyebb az "élet" utána?
2008. okt. 14. 14:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ezt csak az tudja inkább átérezni, aki ilyen keblekkel éli a mindennapjait. Én például 100/F :-( Ami nem kicsit húzza a vállaimat, leterheli a gerincemet. :-(

"Ha mész, tőled is kérek előtte képet :-)"

Csak úgy ismeretlenül biztos, hogy nem fogok küldeni képet, már ne is haragudj.

"Köszönöm a 2 db 0%-os leszavazást. "

Itt nem lepontozásról van szó, el kell dönteni, hogy kinek hasznos a válasz és kinek nem.

"A kérdező már eldöntötte, hogy mit akar és nem kíváncsi az ellenkező véleményekre :("

Nem döntöttem el semmit, szeretném ha kisebb lenne és soha az életben nem szeretnék szilikont beültetni, hogy mégis nagyobbak legyenek, ha egyszer megszabadulnék tőlük. Legszívesebben addig futnék, még el nem hagynám őket, legalább 80-asra.

"Már ne is haragudj, de ha nem tudod miről beszélsz akkor ne szólj hozzá,mert egy dolog hogy szép a nagy cici,de azt viselni is kell úgy mondom és valakinek akkora hogy csak kisebbet szeretne és majd nem púposan járni!"

Pontosan. Ráadásul, a melltartó is elég drága mulatság. Kicsire leehet venni bárhol nagyon szépeket, akár 1000félét és akár 500ft-ért, de ilyen méretre csak fehérnemű üzletben jó borsos áron és nem sok fajtából lehet válogatni, ami olcsóbb az meg elég "mamikás". Az ember egészségéről nem is beszélve. Látom, átérzed a gondjaimat. :-)

2008. okt. 20. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez egy elé bunkó dologmm hogy képeket kérsz minden nagymellüembertöl.

ennek itt nem nagyon van helye.

a kérdezönek: remélem rendbejön a hátad és a gerinced.

am ebbe a kérdésbe nem arrol van szó hogy a pasiknak mániája a nagy mell hanem arrol hogy az illetőnek jelen esetbe a kérdezőnek az egészségét ne tegye tönkre a melle csak azért mert egyik másik pasi ezt nem fogja fel hogy nem biztos hogy ez olyan egészséges.

nekem szerencsére koromhoz képest teljesen jó a nagysága így tudom hogy milyen igaz hogy bármelyik fehérnemüboltba vannak kis méretü melltartók ami nem is drága. viszont én azt picit hülyeségnek tartom hogy a nagyobbakat ilyen csillagászati árakon lehet megkapni mert ebböl a gyártoknak nagy a haszon viszont az emberekkel tolnak ki.

egy fiatal lány

2008. okt. 26. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!