Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Azt hallottam, hogy ha egészsé...

Azt hallottam, hogy ha egészségügyi problémákat okoz, akkor a TB támogatja a mellkisebbítő műtétet, feltéve, ha szült már az illető. Tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Tényleg.

De ilyenkor nem csinálnak olyan műtétet, mintha rendesen elmennél plasztikai sebészhez és azzal csináltatnád meg borsos áron. Csak olyan, hogy kivesznek a mell állományból és utána annyira fog lógni a mell, amennyire. Utána megint plasztikai sebészhez kell menni, felvarratni amit viszont már nem támogat a tb.

2009. okt. 17. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Amúgy én úgy tudom, nem feltétel a szülés. Ha valakinek komoly gondja van tőle, akkor a szülés semmit se befolyásol.

Első voltam

2009. okt. 17. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez oltári nagy butaság!

"De ilyenkor nem csinálnak olyan műtétet, mintha rendesen elmennél plasztikai sebészhez és azzal csináltatnád meg borsos áron"

Pont olyan lesz az eredmény mintha drága magánklinikán csinálták volna.Semmi különbség nincs a kettő között!

2009. okt. 19. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Egészségügyben dolgozom, tanulok és nem egy ismerősöm esett már át ilyen műtéten, még egy tanárom is. Nem csinálják meg, mellfelvarrást nem csinálnak automatikusan.
2009. okt. 19. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik bolygón dolgozol, de kisebbítés után 100%, hogy fel is varrják a mellet.

Vagyis miután lekicsinyítik a mirigyállományt, kivágják a felesleges bőrt, és úgy varrják össze hogy szép formája legyen a mellnek

Nálatok kiveszik a felesleges mirigyállományt és hagyják a kinyúlt bőrt csak úgy ott fityegni????? Ezt nem hiszem el :S

2009. okt. 20. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!