A TBs mellkisebbítő műtét tényleg ilyen?
20 éves vagyok, Es mellem van és tönkreteszi a hátam, gerincferülésem is van...
Rendes műtétre nincs pénzem, a Tbsrő meg a következőt hallottam:
-csak kivágják a felesleges beltartalmat és összeöltik, de bőrt nem varrank fel
-fertőzést lehet kapni
-ronda heg marad
Ez igaz, vagy csak azért terjesztik, hogy az menjen csak akinek komoly baja van?
"csak azért terjesztik, hogy az menjen csak akinek komoly baja van"
Pontosan.
Szerinted ha igaz lenne mennyi pert kapnának a nyakukba?
én soha nem megyek TB-s fogászatra, a fél szám televolt fogtöméssel, mert éppen azzal szórakozott a kedves doktornő tanonc, hogy a segédjével dumáljon arról hol nem höntörgött pécsen az egyetemi évei alatt.
mire észrevette a bajt, kemény két órán át csiszolgatta, utána letelt a műszak, mondja majd a maradékot 3 hét múlva a következő időpontban leszedi. Nem bírtam rendesen rágni, azonnal mentem maszekhoz.
demárcsak a TB ilyen, szerintem ne menj oda, mert hasonlóan járhatsz...
figyelj!ez ugy van ha maszekba mégy - ha a TB fizeti hogy szar lesz az eredmény ha szar orvost választasz.Egy jó orvos megcsinálja jól TB támogatással vagy anélkül.Azért arra számitanod kell hogy ha találsz olyan sebészt aki jó és elintézed a tb-t is ,lehet attól még adnod kell neki x összeget zsebbe.Énazt ajánlom hogy keress olyan kórházat ahol a sebészek magán praxisban plasztikáznak,de fö állásban monjuk az ÁEKben vagy a János kórházban dolgoznak(Bp)
Amugy szoktak olyat csinálni hogy bemégy,beszélsz az orvossal megegyeztek az árban és beir a mutétesek közé mintha jó indulatu daganatod lenne és ki kellene metszeni.De szerintem nem uszod meg anélkül hogy valamibe ne kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!