Orrsövény műtétet semmiképpen sem támogatja a TB?
Figyelt kérdés
A gégészeten mondták, hogy ha 18 leszek feltétlen meg kell műtetni az orrsövényemet, mert brutál ferde és levegőt sem kapok szinte. Még ilyen esetben sem támogatja a TB? Nincs azért 300.000 ft-unk erre :S És ha az orrsövényt megműtik a formája változik? Eléggé nagy meg kis dudor is van rajta.2010. aug. 30. 21:15
1/7 anonim válasza:
Nekem idén márciusban műtötték, és egyetlen fillért nem fizettem. Honnan veszed, hogy nem támogatja a TB?
2/7 anonim válasza:
Támogatja a TB...én is most készülök rá hasonló okokból. Az orrsövényt nem kívülről műtik, hanem belülről.
3/7 anonim válasza:
Ja, és ez nem számít plasztikai műtétnek
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából én is teljesen abba voltam , hogy támogatja, de ma jött haza anyukám és mondta hogy az egyik ismerősének is meg kell csináltatni és neki viszont nem támogatja.. de hát remélem, mert elég rossz, hogy nyitott szájjal kell aludni meg a cucc is hátul lefolyik :S Tudom, hogy undorító de nekem ez van..
2010. aug. 30. 22:57
5/7 anonim válasza:
lehet azért nem támogatták neki,mert esztétikai beavatkozás is volt, alakítás csontból,porcból,orrcsúcsból. ezt pedig nem támogatják. de jól válaszd meg az orvost,nagyon kontár munkát is végeznek egyesek. ha a mérete, a dudor zavar,akkor pedig gyűjtögetés,mert azt nem támogatja senki. amúgymeg megéri,hiszen a fejeden viseled életed végéig az eredményt
6/7 anonim válasza:
ja és ajánlom,ne később döntsd el, hogy ja,a formáján is jólenne változtatni,inkább később legyen műtve,de egyszer,minden, a műtött orr műtése, secunder műtétek mindig drágábbak,nameg az orr is megsínyli. természetesen ha egészségügyileg indokolt a mielőbbi műtét,nemszóltam
7/7 anonim válasza:
Az orrsövényműtétet támogatja a TB, mivel csak a belső csontos részt kaparják meg és az orrod formája NEM változik (max nem lesz ferde). Akkor nem támogatja a TB, ha az orrformádat is változtatják, mert az már plasztikai műtét (habár ha nagyon csúnya, én hallottam már olyan intézményről, ahol ingyen megcsinálják kombináltan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!