Orrsövény ferdülés műtét miatt változhat az orr formája?
Figyelt kérdés
Én orrom nagyon hegyes és ferde:S változhat ez valamit a műtét után? vagy csak plasztikával?esetleg a műtétet végző dokit meg lehet kérni,hogy csináljon nekem picit kisebb orrot?:D2009. okt. 29. 11:49
1/4 anonim válasza:
Keresztapámnak úgy volt, igen, hogy a formája is más lett, a végét mintha lecsippenteték volna és persze kiegyenesítették. Tehát plasztikázták is. Bár ő Amerikában él és ott csináltatta -igaz, 20 évvel ezelőtt. Szóval lehet, hogy már nálunk is így van.
2/4 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy lehet kérni, csak nem mindegy, hogy ingyen megcsinálják-e. Ezt neked kell megkérdezned.
3/4 anonim válasza:
Ha orrsövény műtétre mész,akkor csak azt végzik el.Az esztétikai műtétet csak akkor csinálják meg,ha megfizeted,mert az már plasztikai műtétnek felel meg..
Ha nem csinálnak plasztikai műtétet,akkor az orrsövény műtét után az orrod formája nem fog változni,csak te érzed azt,hogy jobban fogsz levegőt kapni,nem fogsz horkolni stb..
Képzeld el,ha ilyen könnyű lenne ahogy te gondolod a nők ezrei mennének valami ürüggyel a kórházba.például: "Doki ha már kivágja a cisztát a cicimből,nem csinálna szép szilikonos melleket??"
4/4 anonim válasza:
De válltizik azért az orr nekem apám mondta pont oyan az orod kinézete mint az ö anyjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!